Надано підтримку Павлу Дурову через покупку $500 тис. Toncoin

Надано підтримку Павлу Дурову через покупку $500 тис. Toncoin

DWF Labs купує $500 тис. вартості Toncoin, щоб підтримати ув`язненого генерального директора Telegram

Андрій Грачев, керуючий партнер Web3 маркет-мейкера DWF Labs, купив Toncoin на суму $500,000, щоб виразити підтримку засновнику Telegram Павлу Дурову. У пості на X (колишній Twitter) Грачев описав це як свій малий спосіб виявлення солідарності.

З цим кроком Грачев приєднався до зростаючого списку людей у криптоспільноті, які виявляли підтримку та закликали до звільнення Дурова після його арешту у Франції минулої ночі. Навіть Ілон Маск приєднався до заклику, опублікувавши хештег #ВільнийПавло. Придбання Грачева є проявом довіри до TON.

За словами Грачева, він купив токени на відкритому ринку і планує зберігати кошти до звільнення Дурова. Він описав це як один із способів підтримки нецензурної та децентралізованої технології та забезпечення єдності спільноти.

Він сказав:

“Ми не можемо зробити занадто багато, але я вирішив підтримати те, що зміг, купивши ~500 тис. дол. в $TON на відкритому ринку та буду тримати їх на ланцюжку до #ВІЛЬНИЙДУРОВ Не фінансова порада.”

Придбання Тон Грачева не могло прийти у кращий час, оскільки ціна токена TON за останні 24 години впала. Дані з CoinMarketCap показують, що TON впав більш ніж на 20%, досягнувши мінімуму у $5.249 після появи новин про арешт. TON Цінова Динаміка (Джерело: Tradingview)

Спад був в основному через розпродажі на основі паніки на ринку, оскільки обсяг торгів токеном за 24 години збільшився на 892% до 2.48 мільярдів. Однак актив повільно відновлюється, ймовірно через придбання, подібні до придбання Грачева. Він наразі торгується за $5.864. Криптоспільнота виявляє підтримку гендиректора Telegram

Між тим, багато у криптоспільноті вже закликають до визволення Дурова. Вони описують його арешт як спробу уряду витиснути його в дозволити уряду цензурувати Telegram.

Популярна гра Hamster Kombat в Telegram приєдналася до виклику до визволення, відзначивши, що це атака на свободу слова. Проект закликав своїх прихильників боротися за засновника Telegram, стверджуючи, що він боровся за право користувачів на приватні розмови в Інтернеті. Вони сказали:

“Павло Дуров бореться за наші права на приватні розмови в Інтернеті вже роками. Час і нам боротися за нього та Telegram. Зробімо це разом, давайте зробимо світ бачити.”

Не дивно, що багато користувачів Telegram також приєдналися до хештегів #ВільнийПавло та #ВІЛЬНИЙДУРОВ. Один користувач опублікував на X, що винахід Павла зробив його багатим. Це, ймовірно, через кілька громадських ігор та криптовалютних інтеграцій в Telegram.

Тим часом, TON Blockchain також опублікував заяву, підтримуючи Дурова, стверджуючи, що він виступає за свободу слова та децентралізацію. Додано, що мережа блокчейна залишається повністю функціональною.

Вони сказали:

“Спільнота TON залишається зосередженою на нашій місії, ми продовжимо працювати, щоб підтримувати ці принципи на всій планеті. Ми закликаємо всіх залишатися спокійними, єдиною командою та продовжувати будувати, навіть коли ми разом рухаємося через цю ситуацію. Дякуємо за вашу підтримку.”

Хоча всі в криптоспільноті погоджуються, що арешт є неправильним, деякі користувачі звернули увагу на те, що ТОН децентралізований та спрямований на конфіденційність. КласикМейн на X підняв сумнів щодо цього твердження, вказавши, що мережа централізована, і залишки тонків належать до небагатьох китів.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть