XRP в топ-5 активів тижня за звітом Grayscale

XRP в топ-5 активів тижня за звітом Grayscale

Grayscale вказує XRP серед найкращих активів тижня
XRP зайняла п`яте місце серед найефективніших активів після того, як звітно назвала 6,71% тижневого прибутку в умовах загального відновлення ринку.

XRP знову стала новиною після згадки від американського менеджера активів Grayscale. Емісія біткоїну та ефіру (ETF) представила токен XRPL серед топ-десяти найкращих активів за тиждень серед найбільших криптовалют за капіталізацією у світі.

У знімку, який було опубліковано у п`ятницю, Grayscale вказала XRP як п`ятого найефективнішого, з тижневим приростом 6,71%. Це свідчить про бичачий вибух XRP в умовах широкого відновлення ринку. Дані також показали, що надходження XRP означає, що у нього є повернення у році на рівні -2,41% та ринкова капіталізація в розмірі 33,63 мільярда доларів.

XRP зростає в умовах відновлення ринку

Тиждень у огляді побачив широке відновлення ринку, проте відновление біткоїна від тижневого мінімуму $56,386 15 серпня до закриття понад $60,000 22 серпня. XRP почав тиждень консолідувавши від підйому ціни після відомої перемоги над Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) 7 серпня.

XRP зросла на 6,7% від початкової ціни $0,555 15 серпня і закрилася на рівні $0,5967 у четвер. Вражаюча цінова динаміка XRP привела до перевершення семи з десяти монет, які увійшли в список найкращих активів.

На момент публікації, XRP зросла на 2,6% за останні 24 години та на 2,7% від часу написання звіту Grayscale. Актив торгувався за $0,6134 з ринковою капіталізацією в розмірі 34,46 мільярда доларів.

Примітно, що XRP також потрапила в список в останній раз, коли Grayscale опублікувала щотижневий звіт про динаміку активів. Токен XRPL посідав восьму позицію з тижневою втратою на рівні -9,6%. Avalanche, TRON Лідирують за тиждневим приростом

Після значного приросту протягом тижня Avalanche та мережа TRON зайняли перше та друге місця. AVAX показала тижневе зростання на рівні 26,12%, тоді як TRON зросла на 19,94%.

Позитивне виступ TRON було, ймовірно, спричинене позитивними настроями у зв`язку з шаленим хвилюванням навколо мемкойну SunPump та вражаючими навичками з урегулювання транзакцій мережі. Після запуску SunPump було створено понад 7,000 мемкойнів на мережі TRON, що збільшило ліквідність та суттєво вплинуло на ціну TRX.

ADA Cardano стрімко зросла на 16% завдяки позитивним настроям на тлі очікуваного оновлення Chang. Монета Binance Coin (BNB) показала тижневе зростання на рівні 12,17%, тоді як Grayscale повідомила про 5,31%, 5,03% та 2,22% динаміки активів для Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH).

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть