Ethereum: Умови для ралі формуються, проте є підвох

Ethereum: Умови для ралі формуються, проте є підвох

Умови для ралі Ethereum формуються, каже аналітик Real Vision Джеймі Кутс – але є підвох

Аналітик Real Vision Джеймі Кутс вважає, що Ethereum (ETH) може бути на межі великого ралі на основі кількох ринкових умов.

Кутс каже на платформі соціальних мереж X, що в криптосфері набирається імпульс, що може сигналізувати про те, що платформа для укладення смарт-контрактів готується до різкого зростання.

Проте аналітик попереджає, що активність мережі ETH повинна бачити значне збільшення, перш ніж буде почата восходяча тенденція.

«Хоча умови для ралі формуються, Ethereum буде справлятися з труднощами у здійсненні ралі без відновлення активності. Комісії на чотирирічному мінімумі.

На позитивному боці:

  • Адопція Layer-2 (L2) була сильною, з DAU (щоденні активні користувачі) +200% за останній рік.
  • Глобальна ліквідність зростає.
  • Постачання стейблкоїнів збільшується, наближаючись до всіх часів максимумів.
  • Токенізація RWA (активи реального світу) зросла на 70% до $11,3 мільярда протягом поточного року.

На негативному боці:

  • Деякі прогнози майбутніх платежів ймовірно адаптуються до менших очікувань щодо комісій та зростаючого усвідомлення того, що накопичення вартості L2 виступає в розріз L1 (перший рівень) на довгій перспективі.

Джерело: Джеймі Кутс/X

ethereum торгується за $2,761 на момент написання, що становить понад 4% за останні 24 години.

Аналітик також вказує, що доходи впали по всьому криптовалютному екосистемі за період одного року за двома ключовими показниками: активні адреси (DAUs) та комісії (липень-2024). 1. Річна загальна виконавча продуктивність: DAUs зросли на 150%. Комісії знизилися на 20%.

Зниження комісій вказує на зменшення активності мережі, оскільки користувачі не конкурують настільки для здійснення транзакцій на криптовалютних мережах.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть