Попит на BTC зростає після натяків FED

Попит на BTC зростає після натяків FED

Попит на BTC стрімко зростає після натяків FED про цикл зниження ставок

Нещодавно інтерес покупців Bitcoin в Сполучених Штатах стрімко зросло до 39-денного максимуму після вказівок Федеральної Резервної Системи США про те, що зниження відсоткових ставок на горизонті.

За словами Джуліо Морено з CryptoQuant, цей стрімкий зріст попиту був пов`язаний з сигналами Феду про те, що цикл зниження відсоткових ставок скоро розпочнеться.

Цікаво:

23 серпня індекс преміальності Coinbase, який відстежує різницю ціни між Bitcoin на Coinbase Pro та Binance, стрімко зросло до свого найвищого рівня з середини липня, досягаючи 0,0114. Цей індекс часто використовується для вимірювання попиту інвесторів з США в порівнянні з глобальним ринком, позитивні показники свідчать про покупку.

Оптимізм у біткоїн покупців:

Чат Феду Джерома Пауелла на симпозіумі у Джексон-Хоуле, де він вказав на те, що корекції політики наближаються, хоча він не уточнив, коли розпочнуться зниження відсоткових ставок.

Це підказка на потенційну зміну в монетарній політиці підімнила оптимізм серед покупців Bitcoin.

Історично:

Трейдер та аналітик криптовалют Алі Мартінес вказав на те, що індикатор ринку биків-ведмедів Bitcoin коливався між ведмедим і биківними зонами з початку серпня.

Проте, Мартінес зараз повідомляє, що настрій знову став биківним, сигналізуючи про потенційний значний прорив у ціні Bitcoin. Він поділився графіком, який підкреслює цей ключовий показник, який недавно став биківним після тривалого періоду невизначеності.

Історично такі зміни в показнику передували значним ринкам биків Bitcoin, що свідчить про велику ймовірність ще одного ралі на горизонті.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть