Прогноз ціни Bitcoin: до $120,000.

Прогноз ціни Bitcoin: до $120,000.

Поширення ціни Bitcoin? Економіст вдосконалив цільову ціну до $120,000

Економіст і ринковий аналітик Генрік Зеберг зробив оновлену відмінну прогнозу для Bitcoin, передбачаючи, що провідна криптовалюта може піднятися між $115,000 та $120,000.

Зеберг, який прогнозував підйом до $95,000-$100,000 у грудні 2022 року, поправив свій прогноз, основуючись на своєму Бізнес-циклічному моделі. Bitcoin на межі прориву?

Незважаючи на загалом ведмежий настрій у кінці 2022 року, Зеберг залишив свій оптимістичний погляд, який він і досі має. Він вказав, що після того, як багато хто прогнозував `близький крах`, ринок досяг мінімуму в жовтні 2022 року, створивши умови для потенційного ралі, який він зараз очікує.

У пості, опублікованому сьогодні на X, Зеберг нагадав своїм прихильникам про свої попередні прогнози, підкреслюючи, що він був булішим на Bitcoin навіть тоді, коли інші ними не були. Він висунув свої цілі вгору, узгодивши свій прогноз з тим, що він бачить як `розвиваючу ейфорію` на американських ринках.

Хоча він не вказав конкретний момент для досягнення Bitcoin цих нових висот, Зеберг залишається впевненим у своїй перспективі, навіть в той час, коли визнає, що надходження суворої рецесії, яку він передбачає гіршою, ніж та в 1929 році, на горизонті. ПАМ`ЯТАЙТЕ!?

У грудні 2022 року всі БУЛІШИ!

Ми були ВЕДМЕЖИМИ!

Нам сказали, що перед нами `Негайний крах`, хоча ринок дійсно досяг мінімуму в жовтні 2022 року.

На підставі моєї Бізнес-циклічної моделі, я відхилив заклик до #Рецесія і поставив свої цілі ще тоді... https://t.co/1rw4DVLtKA

— Генрік Зеберг (@HenrikZeberg) 23 серпня 2024 р.

Настрій ринку та інші буліші прогнози

Булішний прогноз Зеберга - не єдиний, що вказує на ціну з шістьма цифрами для Bitcoin. Ще один відомий криптовалютний аналітик, Crypto Jelle на X, нещодавно поділився схожим оптимістичним поглядом. Згідно з Crypto Jelle, ціна Bitcoin може сягнути навіть $180,000.

Він підкреслив, що формується булішний мегафонний паттерн протягом останніх шести місяців як ключовий індикатор цільової ціни. Crypto Jelle зауважив, що ціль паттерну залишається недоторканою, і він вважає, що четвертий квартал цього року може підвести Bitcoin набагато ближче до цієї цілі. Після 6 місяців консолідації цей булішний мегафон все ще має ціль $180,000.

Маю дивний відчуття, що четвертий квартал доведе нас набагато ближче до цієї цілі.

Тримайтеся міцно та насолоджуйтесь поїздкою. #Bitcoin pic.twitter.com/i0Kc8vCv3n

— Jelle (@CryptoJelleNL) 23 серпня 2024 р.

Прогнози Зеберга та Crypto Jelle надходять у той час, коли BTC повільно відновлюється, відбираючи $61,000 на торгівлю за $61,484 на момент написання. Незважаючи на повільність у відновленні ціни, Зеберг та Jelle впевнені, що Bitcoin готується до суттєвих приростів.

Однак Зеберг також попередив інвесторів, що хоча ринок, можливо, направляється до значного піку, імовірний також серйозний спад.

Він передбачає, що майбутня рецесія спровокує суттєвий ведмежий ринок, який, на його думку, розгорнеться в два етапи: `дефляційний` етап, за яким наступить `стагфляційний`, з коротким проміжним бампером, коли Федеральна резервна система втрутиться у 2025 році.

Зображення відображає DALL-E, Chatt з TradingView

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть