Пауелл: Bitcoin росте, DXY зразився - огляд статті

Пауелл: Bitcoin росте, DXY зразився - огляд статті

Пауелл говорить: Bitcoin (BTC) Росте, DXY Зразився! Ось Остання Ситуація!

Голова Федерального резерву Джером Пауелл виступив з очікуваним виступом у Джексон-Хоул, Вайомінг, і зробив досить вороб`їні відомості.

Пауелл сказав, що він збільшив впевненість у тому, що вони досягнуть цільового рівня інфляції в 2% і що тепер час полегшити грошову політику, додаючи, що час та темпи зниження процентної ставки будуть залежати від вхідних даних та балансу ризиків.

Під час виступу Пауелла Bitcoin подорожчав і перевищив $62,000. Однак наразі BTC трохи відступив і торгується на рівні $61,500.

Bitcoin піднявся під час виступу Пауелла, тоді як Індекс Долара (DXY) вперше знизився нижче 101 з грудня.

Що сталося?

Після років практично нульових процентних ставок Фед розпочав тривалий період підвищення ставок на початку 2022 року, піднімаючи їх до 5,25%-5,50% в 2023 році.

Протягом понад року Фед утримував ставки на стабільному рівні в цьому діапазоні, чекаючи на більшу впевненість, що інфляція досягне своєї цільової позначки в 2% перед початком зниження ставок.

Пауелл сказав, що зараз настав час полегшити грошову політику зі збільшеним впевненням, що ціль в 2% буде досягнута.

Наступне питання буде про те, на скільки Фед знизить процентні ставки на своєму засіданні у вересні.

Протягом тенденції ринків до 25 базисних пунктів ймовірність зниження на 50 базисних пунктів становить 32,5%, тоді як зниження на 25 базисних пунктів оцінюється в 67,5%, згідно з CME FedWatch.

Це не інвестиційна порада.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть