Bitcoin Commitment Fear - Майкл Сейлор викликає спільноту

Bitcoin Commitment Fear - Майкл Сейлор викликає спільноту

Стаття:

'Bitcoin Commitment Fear' - Пост опублікував Майкл Сейлор, Спільнота збентежена

Майкл Сейлор, відчутий евангеліст Bitcoin та співзасновник гіганта MicroStrategy в галузі програмного забезпечення для бізнес-інтелекту, опублікував биковий виклик по BTC, адресований глобальній криптовалютній спільноті.

Його X-пост має частково психологічний, частково практичний зміст, і він включає поради, які він пропонує Bitcoiners по всьому світу. `Подолайте свій страх відданості. #Bitcoin`, - написав Сейлор. Зображення, що супроводжує твіт, зображує обручку з маскотами BTC на ній.

Подолайте свій страх відданості. #Bitcoin pic.twitter.com/VCbKkHgZ3c — Майкл Сейлор⚡️ (@saylor) 23 серпня 2024 року

Сейлор публікує відвідані Bitcoin-тематичні твіти подібні до цього щодня, навіть не відпочиваючи вихідні. Цього тижня BTC чотири рази перевищував рівень ціни у $61,000, а потім був змушений знизитися, залишаючись позаду. На момент написання цієї статті, Bitcoin переходить з рук в руки за $61,195 після великої зеленої свічки на щоденному графіку.

Частина `відданості` його останнього твіту може посилатися на його постійні заяви щодо планів MicroStrategy зберігати Bitcoin, який вони купували з серпня 2020 року, принаймні 10 років, а можливо, навіть `назавжди`.

Bitcoin обмежений до 21 мільйона (з яких вже добуто більше 19 мільйонів) та високий рівень дефіциту, позначений цим, підказує, що Сейлор, можливо, вважає, що ціна Bitcoin також підніматиметься `назавжди`. Він зробив це зрозумілим у своєму твіті, опублікованому у четвер: `За моїми розрахунками, bitcoin піде вгору завжди`.

Криптоспільнота на X відповіла на пост Сейлора з великою ентузіастичністю, підтримуючи його биковий настрій щодо Bitcoin.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть