Аналітик розкрив стратегію дешевої покупки Bitcoin.

Аналітик розкрив стратегію дешевої покупки Bitcoin.

Аналітик CryptoQuant оголосив дані, які він використовує для купівлі дешевого Bitcoin!

Інвестори хочуть зробити великий прибуток за короткий час, інвестуючи в Bitcoin та альткоїни. З цієї причини вони хочуть купувати недорого і продавати дорого.

Хоча стратегія покупки на мінімумі та продажу на максимумі складна для реалізації, аналітик CryptoQuant оголосив дані, які інвесторам слід використовувати для покупки на мінімумі.

Аналітик CryptoQuant під назвою MAC-D пояснив свою стратегію зайняття позиції в BTC та дешевої покупки BTC, використовуючи дані по ліквідації у фьючерсних операціях.

Згідно з цим, аналітик, який поділився графіком ліквідації, зазначив, що, згідно з графіком, якщо після різкого падіння ліквідуються велика кількість довгих позицій, це спричиниться до підйому ціни; Він сказав, що якщо після різкого зростання ліквідуються велика кількість коротких позицій, це спричиниться до зниження ціни.

Заявивши, що ситуація в основному розвивається саме так, аналітик заявив, що інвесторам варто в першу чергу дослідити ліквідації на рівні $ 10 мільйонів, $ 30 мільйонів і $ 50 мільйонів при спадах або зростаннях.

Оцінюючи поточну ситуацію з Bitcoin на основі цієї інформації, аналітик сказав: «На графіку бачимо обсяг ліквідації довгих і коротких позицій за часовим рамцем 1 година.

За даними ланцюжка блоків, таких як MVRV, ми знаходимося на стадії відновлення та підйому цін.

Отже, правильним шляхом реакції на корекцію цін є зайняти позицію `довга`, тобто купити BTC.

Отже, якщо довга позиція ліквідована на суму понад $ 50 мільйонів, це можливість дешево купити Bitcoin, відповідно потрібно йти довго».

Беручи до уваги дані, надані аналітиком, і той факт, що довгі позиції були ліквідовані в результаті падіння Bitcoin до $ 44 000 після наближення до рівня $ 48 000 10 січня, здається логічним зайняти `довгу` позицію в BTC.

Однак, навіть якщо ці дані дають сигнал на підйом, не приймайте свої інвестиційні рішення, ґрунтуючись лише на одній інформації або сигналі. Ці дані є корисними, але вони мають певну похибку і ніколи не були доведені до 100% точності.

Приймайте свої інвестиційні рішення на підставі власних досліджень.

* Це не інвестиційний порада.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть