Наближення оновлення Вольтер: Бичачі сигнали для Cardano (ADA)

Наближення оновлення Вольтер: Бичачі сигнали для Cardano (ADA)

Cardano (ADA) Показує Бичачі Сигнали Перед Оновленням Вольтер

Криптоаналітик Дан Гамбарделло бачить формування бичачого сигналу для Cardano (ADA). У недавньому відео він вказав на кілька показників на цінових графіках ADA, стверджуючи причини, чому він вважає, що альткоїн готується до значного бичого ралі.

CARDANO ВЛАДАРІ! Бичовий Сигнал ADA Очікується! (ДИВІТЬСЯ!)

Вступ: 00:00

Майбутнє Оновлення Cardano 00:30

Бичева Розбіжність та Історичний Контекст 02:00

Короткострокова Цінова Дія та Опір 05:00

Макробар`єри та Проекція Майбутнього 08:30

Терпіння та Перспективи Майбутнього 09:54 pic.twitter.com/Pkj6QjJtET — Дан Гамбарделло (@cryptorecruitr) 23 серпня 2024 р.

Гамбарделло спочатку відзначив прорив на щотижневому графіку ADA з `значущою` метою. Він вважає, що для ADA можливе масштабне ралі, незважаючи на деяку негативну думку у криптоспільноті відносно децентралізованого Proof-of-Stake (PoS) блокчейну.

На думку Гамбарделло, Cardano є одним з найкраще розміщених кріптовалют серед інших лідерів ринку, враховуючи, що очікувати в бичому циклі. Аналітик зазначив надходження майбутнього оновлення Вольтер, яке починається з хардфорку Чанг, як один з важливих подій, які сприятимуть прийняттю Cardano та підсилля віддачі ADA.

Хардфорк Чанг позначає початок ери Вольтера, яка введе механізми децентралізованого управління в мережу Cardano. Гамбарделло погоджується з тим, що це оновлення може підірвати ринок та потенційно призвести до зростання ціни ADA.

Поза оновленням Вольтера, Гамбарделло знайшов технічні показники, що також вказують на бичу майбутнє для ADA. Він виявив бичю розбіжність RSI на 3-денному графіку ADAUSD на TradingView, яку він вважає достатньо сильною, щоб залучити бичину настрій. Він також побачив схожий патерн на щотижневому графіку, що малює ще оптимістичніше уявлення про ADA.

Гамбарделло порівняв поведінку ADA в останній час з її тенденцією під час останнього бичого циклу та відзначив, що альткоїн показує схожу тенденцію. Він подальше зауважив, що Cardano розвивався з роками і став привабливим як з технологічної сторони, так і з точки зору вартості, враховуючи поточну ціну ADA, яку він вважає не відповідає дійсній вартості альткоїна.

ADA торгувалася на рівні $0.380 на момент написання, набравши понад 17% за останні п`ять днів після виходу з крутої внизової тенденції з кінця липня, згідно з даними з TradingView.

Відомості: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого характеру. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, зазнані в результаті використання згаданого вмісту, продуктів чи послуг. Читачі рекомендується до обережності перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть