Настало підйомний час для NEAR, IMX та AVAX

Настало підйомний час для NEAR, IMX та AVAX

Altcoins NEAR, IMMUTABLE, AVAX зростають під час спаду ринку

NEAR показав невеликий рост після запуску Nightshade 2.0 на своєму головному мережі. IMX зросла на 10% за останні 24 години, розширивши свої тижневі прирости до 17%. AVAX зріс на 5% після запуску фондів від Franklin Templeton та Grayscale.

Avalanche (AVAX), ImmutableX (IMX) та Near Protocol (NEAR) токени піднялись в четвер, коли всі три мережі виявили позитивні настрої інвесторів. AVAX та IMX в даний момент зросли на 4.2% та 10%, в той час як NEAR трохи зменшився після зростання на 4%. Ключові оновлення в альткойнах привели до росту, незважаючи на загальний тиск.

Near Protocol (NEAR) показав невеликий рост сьогодні, піднявшись більше ніж на 4% перед коригуванням. Ріст може бути пов’язаний з недавнім оголошенням протоколу про Nightshade, оновленням до його дизайну шардінгу. Оновлення спрямоване на забезпечення кращої масштабованості мережі завдяки введенню станового підтвердження.

Станове підтверждення є ключовою складовою Nightshade 2.0 протоколу Near, що дозволяє валідаторам підтверджувати транзакції без зберігання всіх даних на блокчейні локально.

Тим часом, IMX ImmutableX піднялася за останні 24 години, стрімко зросла на понад 10%. Ріст токена був стабільним протягом минулого тижня, розширивши свої тижневі прирости до 17% та привівши його ціну назад понад $1.32.

Активний управляючий активами на суму трільйон доларів Franklin Templeton OnChain US Government Money Fund (FOBXX) також запустився на мережі Avalanche в четвер.

`Запуск платформи Benji на мережі Avalanche додатково розширює доступ до нашого першого у своєму роді токенізованого грошового ринку,` - сказав Роджер Бейстон, Керівник цифрових активів у Franklin Templeton.

Тимчасово, Grayscale Investments також оголосив про запуск Фонду Довіри Avalanche, який надає клієнтам курсову експозицію до токена AVAX.

`Запуск Grayscale® Avalanche Trust підкреслює постійне зобов`язання Grayscale надавати інвесторам інноваційні можливості для доступу до захоплюючих подій в криптоекосистемі,` - сказав Керівник продукту та досліджень Grayscale, Рейхане Шаріф-Аскарі.

Ціна AVAX швидко відреагувала на оголошення, зросшись більше ніж на 5% за останні 24 години. Ріст стався на тлі важливої події розблокування токенів, що призвело до введення в обіг цього тижня майже $196 мільйонів вартості AVAX.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть