Біткойн може ралі до $65,000 - аналіз і прогноз

Біткойн може ралі до $65,000 - аналіз і прогноз

Біткойн може ралі до $65,000, якщо ключовий рівень підтримки втримується

Біткойн (BTC) зареєстрував 1,7% зростання протягом останніх 24 годин і знову перевищив рівень ціни в $60,000. BTC зараз тестує зону підтримки на рівні $60,600 для підтвердження виходу з каналу спадного тренду, як стверджує трейдер, відомий як Rekt Capital.

“У цьому кластері сформовано канал зі спадною тенденцією і ціна вчора вибилась з нього, щоб забезпечити Щоденне закриття за рівнем $60600 (чорний). Ретестування $60600 відбувається для того, щоб підтвердити його як нову підтримку,” пояснив Rekt Capital.

Якщо підкреслена підтримка буде завоювана, біткойн може рухатися до області $65,000, де розташований верхній рівень поточного цінового кластеру.

Більше того, на місячному графіку Біткойн демонструє ознаки сили, утримуючи попередню область історичного максимуму на рівні $61,000 як підтримку вже шостий місяць поспіль. Незважаючи на кілька разів короткочасні втрати, BTC завжди вдалося закрити вище цього рівня.

Тим не менш, за словами трейдера, Біткойн все ще застряг у діапазоні пост-дівідендної реакумуляції. Це означає, що, виходячи з попереднього бикового циклу, BTC зобов`язаний залишитися на своєму поточному історичному максимумі в $70,000 до середини вересня.

“Багато інвесторів виводяться з ринку на цьому етапі через нудьгу, нетерплячку, і розчарування від відсутності значних результатів в їх інвестиціях в BTC в негайному наслідку після Дівіденду.”

Останній підйом цін спровокований бичими вказівками Федеральних резервів, опублікованими 21 серпня, які натякають на ймовірне зменшення відсоткової ставки в США на 25 базисних пунктів. Документ підтвердив висловлення Джерома Пауелла наприкінці липня про ймовірне зниження ставки, якщо дані ринку в США продовжують приходити, як очікувалося.

Оскільки наступне засідання Федерального відкритого ринкового комітету (FOMC) заплановане на 17 і 18 вересня, зниження ставки на 25 базисних пунктів може бути катализатором для завершення діапазону реакумуляції зони, як показує аналіз Rekt Capital.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть