Зміни в утриманні Bitcoin великими гравцями: песимістичний сигнал на ринку Bitcoin

Зміни в утриманні Bitcoin великими гравцями: песимістичний сигнал на ринку Bitcoin

Аналізуємо зниження активів Bitcoin великими гравцями, за даними ланцюжка блоків!

Зменшення темпів зростання активів Bitcoin великими гравцями розглядається як підсигнал до ринку щодо ціни цієї криптовалюти, за даними провайдера даних з ланцюжка блоків CryptoQuant. CryptoQuant виділяє зменшення активів Bitcoin великими гравцями як песимістичний показник.

CryptoQuant зауважила у своєму щотижневому звіті, що відносна зміна за 30 днів у утриманнях Bitcoin великими гравцями значно знизилася, з 6% у лютому до лише 1% наразі.

Звіт вказує на те, що це зниження накопичень великими власниками активів, яке розглядається як значущий чинник у зростанні ціни Bitcoin, є ознакою спаду у ринкових умовах.

`Історично, місячна темпів зростання понад 3% в активах великих гравців пов`язана зі зростанням цін Bitcoin, що ми зараз не бачимо`, - пишуть аналітики CryptoQuant. Відсутність інтересу від великих гравців може означати, що бича настрій цифрового активу зникає.

У звіті також виділено загальний спад попиту на Bitcoin, вимірюваний метрикою `очевидного попиту` CryptoQuant, яка відстежує різницю між щоденним благодійним блоком Bitcoin та щоденною зміною кількості Bitcoin, які не рухалися протягом більше року.

`Очевидний попит на Bitcoin значно сповільнився з квітня, коли Bitcoin торгувався на $70,000. Місячний зростання попиту, який досяг максимуму у 496,000 BTC у січні 2024 року, зараз перетворився на від`ємний, показуючи спад у 25,000 BTC`, - сказано.

Ще один ключовий висновок у звіті - зменшення цінової премії за Bitcoin на Coinbase, популярній американській біржі. До початку 2024 року ця премія досягла 0.25%, відображаючи сильний попит, підгрітий покупками біржових фондів (ETF) та інтересом інвесторів.

Однак премія має стабільно знижуватися до лише 0.01%, сигналізуючи про послаблення попиту на Bitcoin на американському ринку.

Поки активи великих гравців та загальний попит на Bitcoin спадають, аналітики CryptoQuant вказують на те, що ці тенденції можуть продовжувати тиснути вниз на ціни Bitcoin, якщо не відбудеться значуща зміна у ринковій динаміці.

* Це не інвестиційні поради.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть