Сейлор вразив Bitcoin 21 мільйон

Сейлор вразив Bitcoin 21 мільйон

Майкл Сейлор зашокував криптоспільноту заявою про Bitcoin '21 мільйон'

Майкл Сейлор, співзасновник та глава MicroStrategy, зробив заяву, яка вразила криптоспільноту. У твіті Сейлор написав: `Уявіть все, поділене на 21 мільйон`, супроводжуючи це GIF-зображенням на честь Дня нескінченності Біткоїна, який відзначається 21 серпня.

День нескінченності Біткоїна, який святкується сьогодні, має особливе значення для прихильників Біткоїна і нагадує про обмежений обсяг існування Біткоїна.

Уявіть все, поділене на 21 мільйон.pic.twitter.com/5qqoQfa61L - Майкл Сейлор⚡️ (@saylor) 21 серпня 2024

Дата 21 серпня може бути записана як 8/21. Цифра `8` представляє символ нескінченності, `∞`, а `21` вказує на максимальний обсяг Біткоїна, який буде коли-небудь існувати, і який складає 21 мільйон.

Заява Сейлора є посиланням на один з найбільш фундаментальних аспектів Біткоїна: його фіксований обсяг. На відміну від типових фіатних валют, загальна кількість Біткоїнів обмежена 21 мільйоном монет.

Заява Сейлора, `Уявіть все, поділене на 21 мільйон`, підкреслює обмежений обсяг Біткоїна. Ця рідкість залишається ключовою складовою пропозиції вартості Біткоїна.

Деривативи Bitcoin сигналізують реверсію ціни BTC

За даними Bloomberg, існує зростаюча можливість `короткого стиснення` на ринку деривативів Bitcoin, що може призвести до значного ралі для BTC, відзначив K33 Research.

Ставка фінансування для постійних ф`ючерсів Bitcoin, яка оцінює ступінь бичачості або ведмежості спекулянтів, може сигналізувати про бичачу реверсію для ціни BTC. 20 серпня була найнижча 7-денна середньорічна ставка фінансування з моменту березня 2023 року, за даними K33.

На криптовалютному ринку цього часу панує розважлива атмосфера, із Bitcoin продовжує втрачати позиції в серпні після невдалої спроби залишитися вище позначки у $60 000.

Занепокоєних тим, що уряд США може продавати конфісковані токени, недавно вплинули на ціну Bitcoin. Трейдери також очікують на вирішальні коментарі голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла, які його позиції щодо можливих знижень процентних ставок можуть викликати волатильність.

На момент написання, BTC втратив 2,03% за останні 24 години до 59 492, приблизно на $14 250 нижче свого історичного максимуму в березні.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть