Трейдер Пітер Брандт про новий історичний максимум Біткоіну

Трейдер Пітер Брандт про новий історичний максимум Біткоіну

Легендарний трейдер Пітер Брандт збиває мовчанку щодо ймовірностей нового історичного максимуму ціни Біткоіну. Старовинний трейдер сировини Пітер Брандт, який працює в цій галузі з 1970-х років, опублікував твіт, у якому згадує найбільшу в світі криптовалюту, Біткоін. У цьому пості Брандт обговорює можливість БТК досягнення нового історичного піку незабаром. Пітер Брандт про ймовірність нового історичного максимуму Біткоіну.

Новий історичний пік, якщо він відбудеться, може зайняти більше часу після цьогорічної халвінгу, ніж у попередні після-халвінгові періоди, попереджає трейдер.

Пітер Брандт зазначив у твіті, що дуже скоро він очікує, що поточний цикл биків на ринку Біткоіну стане найтривалішим періодом після халвінгу в історії БТК для нового історичного максимуму. Згідно з таблицею, яку поділився цей досвідчений трейдер, під час циклу биків на ринку, який тривав між 2015 і 2017 роками, кількість тижнів до нових висот циклу становила 24. Під час наступного циклу биків на ринку з 2018 по 2021 рік ця цифра складала 25 тижнів. Щодо поточного бикового ринку (2022-2025), ця цифра вже становить 23 тижні.

Проте, Брандт попереджає, що альтернативою може бути те, що дані покажуть незабаром, що `новий історичний максимум не врахований` взагалі.

Звернення щодо $BTC

Поточний цикл биків на ринку $BTC незабаром стане найдовшим часом після халвінгу в історії для нового історичного піку

або,

Може вказувати на те, що новий історичний пік не врахований взагалі pic.twitter.com/jkeboVAGtp — Пітер Брандт (@PeterLBrandt) 21 серпня 2024 Розрився регулярний шаблон нового історичного максимуму Біткоіну у цьому році

Відповіді коментаторів на цей твіт були різні. Багато хто, до певної міри, погоджувалися з досвідченим трейдером, очікуючи, що Біткоін досягне нового історичного максимуму, але не так швидко, як це сталося в попередніх після-халвінгових циклах. Деякі вказали на те, що цього року Біткоін досяг нового історичного піку до досягнення ATH під час схвалення спотових Bitcoin ETF.

Новий історичний максимум у розмірі 73 750 доларів був досягнутий 14 березня, у той час як халвінг відбувся 20 квітня - практично за місяць пізніше.

У вівторок Біткоін раптово роздрукував величезну червону свічку на годинному графіку, заглибившись зі зони 60 920 доларів до рівня 58 760. До цього часу БТК вдалося відновити рівень 59 330.

Серед ключових факторів, що змусили ціну БТК стрімко знизитися, було перенесення колишньою біржею Біткоін Mt. Gox значної суми практично 710 мільйонів доларів у вартості BTC на централізовані криптовалютні біржі в рамках виплати компенсацій її кредиторам. Минулого місяця платформа вже виплатила приблизно 3 мільярди доларів у Bitcoin та Bitcoin Cash через такі платформи, як BitGo, Kraken і Bitstamp.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть