Розвиток спільноти розробників Hedera: перспективи та виклики

Розвиток спільноти розробників Hedera: перспективи та виклики

Розвиток спільноти розробників Hedera залишався живим в другому кварталі 2024 року: Коли HBAR поверне кут?

Незважаючи на виклики в усіх сферах, Hedera, спрямована на бізнес платформа, особливо в другому кварталі 2024 року, продовжує будувати та покращувати свою екосистему далі. Згідно з оглядом другого кварталу 2024 року, опублікованим 19 серпня, аналітики відзначили покращення, зроблені протягом останнього кварталу, вказавши на те, як платформа виступила у порівнянні з першим кварталом 2024 року та більш широкою криптоекосистемою. Спрямованість Розвиток спільноти розробників Hedera

У відгуку аналітики відзначили, що незважаючи на загальні коливання у користувацькій активності, спільнота розробників продовжувала цвісти. Масштабований розподільчий реєстр має понад 75 повноцінних розробників та понад 190 щомісячних активних учасників у їхньому фінансуванні. З цієї причини Hedera входить до топ-40 проєктів за кількістю розробників.

Це оновлення має вирішальне значення. Як і кожен публічний блокчейн, для Hedera необхідна підтримка своєї діяльності, не лише в поширенні уважності та здатності, але й в підтримці базового коду, забезпечуючи, що він працює, як задумано, і без помилок.

Код Hedera є відкритим джерелом та має активний громадський репозиторій в GitHub, щоб забезпечити це. З цього користувачі можуть вносити внески до коду, сприяючи співпраці та дозволяючи платформі інновації.

Проте, хоча спільнота розробників є живою, її ландшафт DeFi не був таким міцним у другому кварталі 2024 року. Звідомляється, що платформа має загальну заблоковану вартість (TVL) приблизно в $64 мільйони.

Цю TVL, зауважують аналітики, не враховують активи, управляні рішенням заблокування ліквідності платформи, Stader. На цьому рівні Hedera відстає від конкурентів і далеко від активних мереж, таких як Ethereum і Solana, як зазначено на даних DeFiLlama.

Проте, дивлячись на їх управліні активами, позитивним є те, що Hedera активно намагається диференціювати себе від інших платформ, фокусуючись на зароджуючих галузях. Наприклад, в звіті вказується, що реєстр прагне працювати в секторі швидкоростучої децентралізованої фізичної інфраструктури.

Зокрема, у відгуку зазначається, що Neuron має на меті визначити першоджерела передачі даних та надання послуг за допомогою децентралізованих засобів. Платформа здійснила вибої в Австралії, розгорнувши свій перший датчик, важливий крок для збільшення її кількості.

Якщо платформа планує імплементувати HIP-540, то це переворотне значення. Крім розширення в секторі споживчої фізичної інфраструктури, платформа прагне подальше покращити безпеку своїх токенів, імплементуючи HIP-540. Якщо це набуде чинності, розробники зможуть видаляти та модифікувати адміністративні ключі. Це найефективніше означає, що Hedera підвищить безпеку та довіру, що є важливим розвитком, особливо коли він будує свою NFT екосистему.

HBAR, власний токен Hedera, має проблеми, опустившись на 66% від квітневих висот. Технічно, продавці контролюють ситуацію, але докладаються зусилля для зміни стану справ.

Токен має підтримку на рівні $0.05. Проте, якщо бики просунуться вглиб, перевершивши $0.06, ціни можуть стрімко зрости, вивертаючи долі тримачів.

Зображення з DALLE, діаграма з Canva

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть