Зростання активності китів на Polygon перед очікуваним оновленням POL

Зростання активності китів на Polygon перед очікуваним оновленням POL

Діяльність китів на Polygon (MATIC) стрімко зросла на 16,263%, ймовірно, під впливом очікування майбутнього оновлення POL. Перехід від MATIC до POL призначено покращити безпеку та продуктивність на мережі Polygon.

Деякі обсяги транзакцій на MATIC на Polygon стрімко зросли на 16263%, досягнувши $58,25 мільйона за останні 24 години, за останніми даними з IntoTheBlock, програмованої фінансової платформи, спеціалізованої на інституційних інвесторах у сфері децентралізованих фінансів.

Цей скачок, спричинений транзакціями понад $100,000, відображає підвищену активність серед китів та інституційних гравців. На момент написання Polygon (MATIC) оцінюється в $0,4588, зростаючи на 5,65% за останній день і на 9,30% за останній тиждень, що свідчить про стале загальне зростання.

Відкривається очікування перед оновленням від MATIC до POL

Відобразивши ринкові умови, CNF раніше ділився інформацією про шлях Polygon до $1. Основна причина цього вільготи – сильний інтерес до сектору NFT на Polygon. Збільшення активності ймовірно пов`язано зростаючим очікуванням навколо майбутнього великого оновлення Polygon 4 вересня 2024 року.

У цьому оновленні Polygon переведе свій газовий токен з MATIC на POL, який буде не тільки приводити транзакції на мережі Polygon PoS, але й служитиме токеном стейкінгу для забезпечення безпеки мережі. Подвійна роль POL спрямована на вирівнювання заохочень для валідаторів та покращення загальної продуктивності та безпеки мережі.

Міграція для користувачів буде безшовною, з MATIC автоматично конвертується в POL в пропорції 1:1, забезпечуючи безперервну сумісність з більшою екосистемою Ethereum.

Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть