Bitcoin легко залучає інституційних інвесторів

Bitcoin легко залучає інституційних інвесторів

Що робили останнім часом інституційні інвестори з біткоіном? Вони продавали чи купували?

Поки біткойн (BTC) намагається відновитися після різкого спаду на початку серпня, його волатильність також зросла останнім часом.

Незважаючи на останню волатильність біткоіна, аналітики заявили, що інституційні інвестори залишаються вірні біткоіну. Незважаючи на зростаючу волатильність, інституції продовжують накопичувати біткоїн!

Незважаючи на зростаючу волатильність, інституційні інвестори продовжують інвестувати в BTC та утримують свої існуючі позиції в ETF на біткоїн, за словами аналітиків.

Говорячи з The Block, керівник європейського відділу досліджень Bitwise Андре Драгош заявив, що інституційні інвестори не уникають зростаючих коливань ціни на біткоїн та залишаються досить стійкими, не продаючи свої BTC. Більшість інституційних інвесторів, які інвестували в ETF на біткоїн у першому кварталі цього року, або утримували свої паї, або купили більше в другому кварталі.

“У першому кварталі 44% зареєстрованих збільшили свої позиції, 22% залишились стабільними, а тільки 21% зменшили. Порівнявши цей результат з іншими ETF, справа з біткоїном виглядає дуже добре.”

Щоб продемонструвати зростаючий інституційний інтерес до біткоїна, Драгош зауважив, що понад 60% провідних світових хедж-фондів зараз інвестують у біткоїн через ETF, що свідчить про зростаючий інституційний інтерес.

Драгош вказав на інвестиції в позиції ETF на біткоїн від таких великих хедж-фондів, як Millennium, Schonfeld, Boothbay, Capula та інші, як приклад.

Аналітики компанії Wintermute також зауважили, що незважаючи на значну волатильність біткоїна, інституційний інтерес до BTC не зменшився, а навпаки, збільшився.

“Незважаючи на спад ціни на біткоїн більше 20% у другому кварталі року, інституційні інвестори не відступили і продовжують накопичувати. Це ще більше підкреслює зростаюче прийняття в мейнстрімі та інституційний інтерес до біткоїну як інвестиційного активу”, - написали аналітики Wintermute.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть