Аналіз ринку: очікування на Bitcoin

Аналіз ринку: очікування на Bitcoin

Відома аналітична компанія оголосила подію, яка може підштовхнути ринок біткоїна вгору та її очікування!

Після досягнення нових історичних максимумів у березні, ціна на біткоїн в основному залишалася в діапазоні від $58 000 до $70 000.

Проте, в початку серпня BTC коротко знизився нижче $50 000 під час гострої корекції на глобальних ринках.

Після цієї корекції акції взяли свій підйом, але це подальший ринок не відобразився на біткоїні та криптовалютах.

Проте, аналітики з компанії QCP Capital із Сінгапуру вважають, що зростаючий настрій до ризику може збільшити ціни на біткоїн.

QCP Capital поділилася щоденним аналізом у офіційному каналі Telegram щодо поточного ралі акцій та очікувань щодо біткоїна.

Ралі акцій відбувається за рахунок трейдерів моменту, які знову використовують релятивний плече у менш ліквідному середовищі та збільшенню корпоративних викупів акцій, за словами QCP Capital.

Аналітики стверджують, що перезавантаження та результативний апетит до ризику, який викликав ралі акцій може також поширитися на BTC та золото, та стверджують, що цей настрій до ризику може підняти ціну на біткоїн.

Корпоративні викупи акцій стрімко зросли до $1.15 трильйонів цього року. Торгівельний підрозділ Goldman Sachs побачив рекордний попит клієнтів на збитки.

Настрій до ризику на ринку акцій може розлитися на криптовалюти та золото, що може підтягнути курс BTC вгору через сильний попит на опції з високим крейсом.

Крім того, аналітики QCP Capital зауважили, що надходящі вибори в США створили бичий настрій на ринку.

“Враховуючи всі ці чинники, QCP Capital рекомендує захисну, обмежену стратегію для третього кварталу, яка спрямована на мінімізацію ризиків, пов`язаних з волатильністю ринку та невизначеністю виборів,” - підсумували аналітики.

* Це не інвестиційні поради.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть