Біткойн підкоряє висоти, Polymarket передбачає стабільність

Біткойн підкоряє висоти, Polymarket передбачає стабільність

Біткойн вибився понад позначку в $61K під час торгівельного дня в Азії, а Polymarket передбачає деяку стабільність цін на решток тижня.

Трейдери очікують на висловлення Джерома Пауелла наприкінці тижня для вказівок, куди можуть рухатися ціни.

Біткойн (BTC) вирушив понад позначку $61,000 вранці у вівторок, оскільки обмінні фонди (ETFs) на американський ринок, які утримують цей актив, зафіксували свою другу найвищу активність припливу цього місяця.

ETF біткойну зафіксували понад $61 мільйонів припливів, що є найвищим показником з моменту $192 мільйонів 8 серпня, показують дані від SoSoValue. IBIT від BlackRock очолив припливи на $92 мільйони, у той час як BITB від Bitwise записав відтоки на $25 мільйонів. Японський Metaplanet також оголосив, що завершив ще одну покупку BTC на суму $3.4 мільйона (500 мільйонів японських єн), що підвищило загальну кількість біткойну у володінні до 360.368 BTC.

Головні токени пішли по шляху, при цьому XRP та BNB Chain`s BNB стрімко зросли на 7%, а SOL від Solana та ADA від Cardano отримали 4%. Toncoin (TON) втратив 0,8% протягом останніх 24 годин. CoinDesk 20 (CD20), показник виступу найбільших та найрідше збіжних цифрових активів, підскочив на 4,25%.

Polymarket передбачає деяку стабільність цін, прогнозуючи, що ринок має 66% шансів, що BTC залишиться вище за $60K до кінця тижня.

Dogecoin (DOGE) стрибнув на 5% після того, як технологічний підприємець Ілон Маск опублікував зображення, згенероване штучний інтелектом, що стосується токену на X. DOGE історично рухається, коли Маск публікує щось про токен. Проте будь-які стрибки цін зазвичай є недовготривалими.

Токени PoliFi також залишилися незмінними, оскільки трейдери, здається, втратили до них інтерес. Токен, присвячений Трампу, MAGA, втратив 0,3%, за даними CoinGecko, з торговою вартістю $2.5 мільйона. Тим часом, на Polymarket, Камала Гарріс обганяє Дональда Трампа 50%-49%, оскільки контракт на ставки на президентські вибори наближається до $650 мільйонів.

Хоча катализатори ринку залишаються досить далекими й рідкісними на вівторок, деякі трейдери очікують рухів на ринку ближче до п`ятниці, коли голова Федеральної резервної системи Джером Пауелл має виступити на симпозіумі в Джексон Хоул.

“Очікування ринку цього тижня будуються навколо симпозіуму в Джексон Хоул, де буде обговорено Монетарну політику,” вказано в ринковій ноті від Abra Prime через електронну пошту. “Наратив цілиться на ETF біткойну та їх кореляцію з фондовим ринком.

“Ми можемо очікувати горизонтальну динаміку цін на цьому тижні до Джексон Хоул, при цьому BTC коливатиметься між $56K - $62K із найбільшим обсягом навколо $58K - $60K,” вказав Abra.

Очікується, що Пауелл підтвердить поворот до зниження позикових витрат наступного місяця, за даними Bloomberg, крок, який історично підтримував бичий настрій серед трейдерів, оскільки дешевий доступ до коштів сприяє зростанню у ризикованих секторах. Проте серед деяких залишається короткостроковий пессимізм стосовно рішення відкласти запропоновані варіанти ETF біткойну.

“Ми спостерігали, як NYSE та NASDAQ відкликали свої заявки на включення варіантів ETF біткойну протягом останніх 72 годин, що додало ще більше опору для ширшого прийняття публікою хоча б на короткий термін,” сказав Августин Фан, керівник аналізу в SOFA.org, у повідомленні в Telegram. “TradFi продовжує бути обережним щодо покупок ETF ETH через недорозуміння юридичних аспектів стейкінгу,” додав Фан, посилаючись на підозріле відсталесть ефірного (ETH) в порівнянні з біткойном за останній тиждень.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть