Небезпека асоційованих з виборами опціонів Bitcoin: $350 млн інтересу

Небезпека асоційованих з виборами опціонів Bitcoin: $350 млн інтересу

Пов`язані з виборами в США опціони Bitcoin залучили майже $350 млн відкритого інтересу

Торговці зафіксували $345 млн в опціонах на Bitcoin, які закінчуються через чотири дні після виборів 4 листопада.

Розподіл відкритого інтересу показує бичу настрій, за словами Wintermute.

Криптотрейдери, які спекулюють, як наближаючі вибори в США можуть вплинути на сферу цифрових активів, зафіксували мільйони в опціонах Bitcoin (BTC), пов`язаних з цим подією.

Так звані варіанти закінчення терміну дії виборів, підлягаючі врегулюванню через чотири дні після виборів 4 листопада, почали торгуватися на Deribit місяць тому. На момент написання заборгованість або доларова вартість кількості активних контрактів опціонів складала $345,83 мільйона, за даними джерела даних Amberdata.

Кол-опціони, які пропонують необмежений потенціал прибутку за рахунок обмежених втрат, склали 67% від загального відкритого інтересу. Решта прийшла від пут-опціонів, які пропонують захист від падіння цін, що склало співвідношення пут-кол менше, ніж 0,50.

Іншими словами, відкрито удвічі більше кол-опціонів, ніж путів, відображаючи бичий очікування від результатів виборів.

`Ці контракти, присвячені виборам, дозволяють інвесторам скористатися збільшеним інтересом, спекулюючи на те, як вибори можуть вплинути на крипто ринки у цілеспрямований спосіб. Поточне співвідношення пут-кол 0,50 вказує на бичий настрій, коли удвічі більше колів торгується за путами,` - повідомила алгоритмічна торгова фірма Wintermute у примітці, яку поділили з CoinDesk.

Кол-опція за ціною входу $80 000 є найпопулярнішою, пишатися відкритим інтересом понад $39 млн. Загалом, відкритий інтерес в основному сконцентрований в vyщих колах запитань, починаючи від $70 000 до $140 000. Це ознака того, що трейдери позиціонуються для нових історичних максимумів навколо часу виборів.

Тим часом, $39 млн заблоковано у калл-опціоні $45 000.

`Концентрація відкритого інтересу кол-опціонів на рівнях близько $80K і $100K показує, що учасники ринку позиціонуються для потенційного позитивного перегляду Bitcoin, в той час, як наявність путів на нижній вартість входу $45 000 показує певний рівень торгівлі або захист відповідно,` - відзначила Wintermute.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть