Нові релізи NeoGo та NeoFS у червні-липні 2024: оновлення і досягнення

Нові релізи NeoGo та NeoFS у червні-липні 2024: оновлення і досягнення

NeoSPCC shares NeoGo and NeoFS development update for June and July 2024

Neo SPCC представила звіт про розвиток NeoGo та NeoFS для червня та липня 2024 року, висвітлюючи кілька ключових досягнень та останні релізи у своїх проектах.

Оновлення розглядає два релізи NeoGo, спрямованих на поліпшення сумісності та функціональності. Версія 0.106.2 була адаптована для хардфорка Domovoi та вирівняна з версією ядра Neo 3.7.5, тоді як версія 0.106.3 ввела різноманітні оновлення та виправлення помилок, які вплинули на сумісність стану на TestNet.

Одним з найважливіших розвитків є дослідження команди зберігання блоків Neo N3 на NeoFS, своєму децентралізованому рішенні для зберігання об`єктів. Був розроблений прототип, який може витягнути збережені блоки та використовувати їх для синхронізації вузла NeoGo. Ця інновація має потенціал допомогти мережам працювати на вищих масштабах, зменшуючи вимоги до ресурсів для вузлів.

Крім того, був запущений Neo X, причому Neo SPCC працює як узгоджений вузол і валідатор моста. Команда внесла внесок у стабілізацію консенсусу в вузлі Neo X та продовжує працювати над майбутньою функціональністю проти MEV.

Далі увагу привертає реліз dBFT версії 0.3.0, яка тепер підтримує додаткову посткому фазу до консенсусу. Ця фаза буде використовуватися для перевірки зобов`язань, необхідних для заходів проти MEV. Команда моделювала оновлений протокол за допомогою TLA+ для забезпечення збереження тих самих поведінок, що й його попередників.

Проект NeoFS також отримав невеликі оновлення, в основному спрямовані на відстеження змін у ядрі Neo. Плани на найближчий реліз включають у себе виправлення помилок та поліпшення. Крім того, команда запустила новий REST-шлюз, оновила S3-шлюз та вдосконалила neo-exporter, подальше вдосконалення децентралізованої екосистеми зберігання.

Оригінальний звіт можна знайти за посиланням нижче:

https://www.youtube.com/watch?v=9LX0YjohMAo

Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть