Криптовалюта биткойн падає нижче $59,000: аналітики залишаються биками

Криптовалюта биткойн падає нижче $59,000: аналітики залишаються биками

Аналітики залишаються биками відносно криптовалют на 2024 рік, навіть коли біткоін опустився нижче $ 59,000

Біткоін не зміг повернутися до своєї ціни в $ 60,000 в неділю після того, як вріс до трохи вище цієї цифри впередній день, навіть коли інвестори привели біржові індекси назад до рекордних показників в п`ятницю.

Найбільша криптовалюта за капіталізацією в світі піднялася до трохи вище $ 60,330 в суботу, але відтоді впала на 1,7% до приблизно $ 58,646, показують дані CoinGecko.

Незважаючи на коливання у криптосвіті, деякі аналітики і інвестиційні торгові столи залишаються оптимістичними на залишок року.

`Ми залишаємося конструктивними та биками до кінця року`, - пише QCP Capital у своїй інвестиційній замітці у п`ятницю пізно ввечері. `Одним з особливо обнадійливих факторів є стійкість ринку до різних заголовків про `дефіцит запасів` цього тижня для обох біткоіну та ефіріуму`.

Криптовалюта продовжує зіткнення з кількома труднощами до кінця 2024 року, включаючи геополітичні напруги на Близькому Сході та невизначеність щодо наступного президента США.

Проте, за словами Райана Макмілліна, головного інвестиційного директора у криптовалютного фонду Merkle Tree Capital, коливання біткоіну менше пов`язані з макроекономічною ситуацією та більше з ринковими страхами щодо розподілу Маунт-Гокса між кредиторами.

Спекуляції про розподіл монет призвели до падіння ціни біткоіну в останні тижні, оскільки трейдери зазвичай очікують майбутні продажі, коли величезні запаси біткоіну переносяться.

За даними Arkham Intelligence, Маунт-Гокс, що керує розподілом монет від кредиторів, які постраждали від десятилітнього взлому захопленої біржі, все ще контролює майже $ 2,7 мільярда вартості біткоіну.

`Це також може бути сезонним явищем`, - заявив Макміллін журналу Decrypt. `Серпень і вересень зазвичай є слабкими місяцями для біткоіну, і ми можемо відчувати літній період зниженої ліквідності`.

Макміллін додав, що макро економіка `рухається в правильному напрямку`, передбачаючи подібний підйом для активу, як це сталося майже рік тому, коли він вийшов за межі $ 40,000 вперше за 17 місяців.

Голова інвестицій відзначив, що в цьому випадку крипторинок може побачити шість місяців консолідації до початку 2025 року, за якою слідуватиме `сильний ріст протягом шести місяців` до нових максимумів.

Це стається в той же час, коли великі американські індекси виріс у п`ятницю, з S&P 500 піднявся на 0,2%, Nasdaq близько 0,1%, і індекс промислового Джонса піднявся на 0,24%.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть