Криптоігри: The Lost Glitches на Epic Store, нова Ефірна ланцюг – гарячі новини

Криптоігри: The Lost Glitches на Epic Store, нова Ефірна ланцюг – гарячі новини

Цього тижня в криптоіграх: 'The Lost Glitches' Beta Hits Epic Store, Ефірна ланцюг тільки для членів

Криптовалютний і NFT геймінг становиться все більш активним останнім часом, з видатними іграми, які починають виходити, намаганнями токенів накапливатися та, здавалося б, неперервним потоком інших подій, що відбуваються безперервно. Важко усе встигнути осмислити!

На щастя, GG від Decrypt добре налаштований на це. І якщо вам потрібен швидкий спосіб дізнатися про найновіші кроки навколо відеоігор на криптовалютній основі, ми раді представити вам Цього Тижня в Криптоіграх.

Найбільші новини

Відкритий бета-тест The Lost Glitches: торгова карткова гра The Lost Glitches на Ethereum layer-3 мережі Xai вийшла відкритим бета-тестом в четвер, доступна для завантаження в магазині Epic Games Store. Гра поєднує в собі елементи гри рольового поля (RPG), що додає глибини гравцям. Після виконання завдань і квестів вони можуть побудувати дерево навиків, яке впливатиме на структуру їх колод.

Керівник відділу публікацій та маркетингу видавництва Lost Glitches Mimunga, Франко Де Чезаре, заявив GG від Decrypt , що яскравий художній стиль гри є `критично важливим`. Це щось, що компанія вбачає в відсутності в останніх партіях великих AAA-ігор, плюс це допомагає відрізнити гру від схожих на Hearthstone та Parallel.

Нова layer-3 мережа: Pixelcraft Studios, компанія за криптоігру Aavegotchi , оголосила у четвер про плани запуску `ланцюга гри тільки для членів` на Ethereum layer-3 з назвою Geist. Подібно до Ronin та Xai, конкурентних Ethereum геймінгових мереж, Geist буде дозволеним - що означає, що розробники можуть визначати, які команди можуть будувати на ланцюзі.

Оснащений кількома технологіями масштабування Ethereum, включаючи Base та Arbitrum, Geist призначений для подолання різноманітних перешкод, що стоять перед поточним криптоігровим середовищем, у тому числі високий оборот гравців та поширеність `ботів`, якими користуються для маніпулювання стимулюваннями винагород.

Місто-будівничий ТапСвап: Запущений в понеділок, Tappy Town - новий режим гри, який знайшли в міні-додатку TapSwap на Telegram, який дає можливість покращувати та розширювати численні будівлі для розблокування додаткових винагород.

Tappy Town взаємодіє з існуючими елементами гри з можливістю заробляти, такими як можливість дивитися певні відеоролики на YouTube, щоб заробити гроші в грі. Тепер ви також зароблятимете фіолетові кнопки відтворення, дивлячись відео, які можна використовувати для покращення однієї з будівель, а потім починати пасивно заробляти блоки в грі, покращуючи будівлі. Кажуть, що це пов`язано з майбутнім роздачею токенів гри на мережі The Open Network (TON).

У випадку, якщо ви пропустили:

  • Ethereum ігрова аркада BSMNT запущена на B3.fun, новий layer-3 ланцюг запущений на Base від Coinbase.
  • BMW запустить офіційну гру в Уно, яку можна грати через екрани їхніх розкішних автомобілів.
  • Confiction Labs представила нову систему верифікації в грі з метою стримування збільшеної активності ботів.
  • Play-to-earn гра Ronin в Axie Infinity оголосила майбутні оновлення своєї системи Homeland Adventure.

Лунасійці, готуйтесь до покращеної системи Homeland Adventure! ✨

Ось приховане оновлення 🧵

Доктор Disrespect видалив свій пост у Twitter, визнаючи, що він вели розмови з неповнолітнім, які `нахилилися занадто сильно в напрямку неприпустимості`.

Rainbow Rumble, батл-рояльна гра Crypto Unicorns, схожа на Fall Guys, запущена на мережі Xai

Запущений $800 обертовий стіл для віртуальної реальності Meta Quest 3.

Монстр-теймінговий RPG Zeeverse оголосив перший етап своєї кампанії play-to-airdrop.

GG прожектор

Ось кілька наших оригінальних історій з минулих тижнів, які на нашу думку заслуговують на читання на вихідні:

Редагував Андрю Хейвард

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть