Нові функції Shibarium та підвищення безпеки - перша річниця

Нові функції Shibarium та підвищення безпеки - перша річниця

Shiba Inu`s Shibarium відзначає першу річницю, представляючи нові функції, спрямовані на підвищення безпеки та зменшення запасів токенів.

Ці вдосконалення відображають рік помітної адаптації та розвитку для мережі Layer-2 на основі Ethereum. Shibarium Святкує Перший Рік З Новими Функціями

Лідер з маркетингу Shiba Inu, Люсі, недавно оголосила через X (раніше Twitter), що Shibarium представила значну нову функцію з безпеки.

`Shibarium щойно додала фантастичну нову функцію — `Бал безпеки` для контрактів, створених в мережі. Це змінювач гри для кожного, що навігує в екосистемі, пропонуючи додатковий шар прозорості та спокою,` — поділилася Люсі.

Нова функція `Бал безпеки` в Shibarium оцінює смарт-контракти в мережі на вразливості, присвоюючи бал від 1 до 100. За допомогою SolidityScan, сканера вразливостей смарт-контрактів, цей інструмент оцінює контракти на основі різних параметрів, включаючи рівні безпеки (критичні, високі, середні і т. д.) та оплати за газ. Ця додаткова функція спрямована на підвищення прозорості в Shibarium.

Разом з цим Shibarium також запустив функцію автоматичного зіпсовування під назвою ShibTorch, натхненну оновленням EIP-1559 Ethereum. ShibTorch покращує цю концепцію, блокуючи базові оплати транзакцій у договорі про знищення і дозволяючи користувачам викликати знищення, коли накопичується BONE (місцевий токен). Коли спрацьовує, BONE конвертується в SHIB на Ethereum, а токени SHIB постійно знищуються, зменшуючи загальний запас.

`ShibTorch надає громаді Shiba можливість активно брати участь у формуванні майбутнього SHIB. Беручи участь у процесі зниження, ми можемо допомогти підвищити ціну SHIB та зміцнити його позицію в світі криптовалют. ShibTorch не просто функція; це зобов`язання до децентралізації та міцнішої екосистеми SHIB,` — додала Люсі.

Крім того, екосистема Shiba Inu очікує конференцію ShibaCon, заплановану на листопад у Бангкоку. Ця подія є розкішним розвитком для мем-монети, оскільки дозволить її ентузіастам спілкуватися та дізнаватися більше про проект.

`ShibaCon — це більше, ніж просто подія; це ключовий момент в екосистемі Shiba Inu та обов`язкова подія для всіх, хто залучений в простір блокчейну. Якщо ви частина Shib Армії, це ваш шанс підключитися, навчитися та спілкуватися з самою сутністю спільноти,` — зауважила Люсі.

Усі ці розвитки співпадають з першою річницею Shibarium. Мережа Layer-2 на основі Ethereum побачила значну адаптацію, завершивши приблизно 418 мільйонів транзакцій з 1,8 мільйонами зареєстрованих гаманців. Незважаючи на зростаючу активність, Shibarium зберігає низькі витрати на газ та в даний час в середньому має приблизно 4,700 щоденних транзакцій. Shibarium Transaction Count. Джерело: ShibariumScan

Люсі також розкрила, що Shibarium отримала 12 мільйонів доларів на майбутній розвиток, з планами на розширення в галузі NFT, геймінгу та Метавсвіту.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть