Песимістичне попередження про Bitcoin від Bloomberg

Песимістичне попередження про Bitcoin від Bloomberg

Експерт Bloomberg видає песимістичне попередження про Bitcoin, як Bitcoin відновлює $60K

У нещодавньому повідомленні Майк Макглоун, вищий стратег з товарних ринків у Bloomberg, попередив, що Bitcoin, флагманська криптовалюта, може вести до регресу ризикованих активів.

Його низький виступ з початку березня набирає компаньонів з фондового ринку, а також з сектору комодитетів.

У ранньому прогнозі цього року Макглоун передбачив, що золото може перевершити Bitcoin через макроекономічні фактори.

Хоча це не сталося, золото нещодавно встигло встановити новий історичний максимум.

Тим часом, Bitcoin має проблеми з відновленням після останнього стрибка цін.

Раніше цього місяця Макглоун заявив, що `похмілля від Bitcoin` може бути `тривалим` через унікальне поєднання запуску U.S. ETF та скорочення постачання в першому кварталі, що підштовхнуло криптовалюту до рекордних максимумів.

У неділю провідна криптовалюта відновила рівень $60,000. Однак вона все ще далека від повернення свого поточного рекордного максимуму, досягнутого в березні.

`Поміж фінансовою кризою і кількісним послабленням, Bitcoin привів більшість ризикованих активів до цьогорічних піків і може робити те саме на зворотному шляху,` - сказав він у іншому нещодавньому повідомленні.

Раніше цього місяця Макглоун також вказав на те, що Bitcoin знизився нижче свого відхиляючогося вгору 200-денного рухомого середнього, що свідчить про те, що ризикові активи можуть починати зламлюватися.

На момент публікації провідна криптовалюта торгується на рівні $59,611 на біржі Bitstamp.

Очікується, що майбутнє зменшення ставки Федеральний резерв внесе биковий оптимізм. Однак залишається побачити, чи вдасться йому повернути м`яч у поле биків.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть