Пенсійні фонди вкладають у біткоїни: новий консенсус

Пенсійні фонди вкладають у біткоїни: новий консенсус

Чи закуплять Пенсійні Фонди, що управляють $35 трильйонами у США, біткоіни? Ось Експертна Думка

Інвестиційні гіганти Goldman Sachs та Morgan Stanley оголосили, що мають у кількості $600 мільйонів у США в Bitcoin ETF. Це оголошення свідчить про значний оптимізм в криптоіндустрії, вказуючи на те, що інституційна адопція зростає і відкриває дорогу для великих компаній, таких як головні публічні пенсійні фонди Америки, увійти на ринок.

Драмане Мейте, менеджер продукту в США та Європі в криптоактивному менеджері Hashdex, сказав, що ці заяви інвестиційних банків `свідчать про новий консенсус` стосовно валідності криптовалют.

ETF завжди прагнули привернути інвестиції від публічних пенсійних фондів, які контролюють величезний пул активів у розмірі $4,7 трильйона. Проте пенсійні фонди завжди відомі своєю обережною підхід до інвестицій, оскільки вони управляють пенсійними накопиченнями важливих працівників, таких як вчителі, медсестри та пожежники.

Біткоін та Ethereum ETF допомагають зменшити стурбованість щодо волатильності криптовалют, і є ознаки потенційної зміни настроїв серед пенсійних фондів. Навіть в Board інвестицій Вісконсіну було придбано на суму $99 мільйонів вартості BlackRock`s spot ETF, іShares Bitcoin Trust.

Мейте вважає, що адопція, ймовірно, піде по ефекту `відтікання`, починаючи з брокерів та інвестиційних банків перед досягненням публічних пенсійних фондів. Тому оголошення Goldman`s розглядаються дуже позитивно. Чим більше інституційних фірм, які оголошують значні крипторесурси, тим більше стимульовані будуть пенсійні фонди провести власну заздалегідь державну службу з емітентами. `Це ефект хвиль, що пройшов через ринок,` - сказав Мейте.

Хоча Мейте визнає, що пенсійним фондам знадобиться час, щоб почувати себе комфортно щодо криптовалют, він також відзначив страх пропустити можливі доходи. Дослідження від Franklin Templeton показують, що Біткоін перевершив більшість технологічних акцій протягом останнього десятиліття, що дає додатковий стимул інституційним інвесторам досліджувати потенційні переваги криптовалютних інвестицій.

*Це не інвестиційна порада.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть