Уряд США утримує Shiba Inu: Деталі і потенційний вплив

Уряд США утримує Shiba Inu: Деталі і потенційний вплив

Уряд США утримує значну кількість Shiba Inu: Деталі

Shiba Inu (SHIB) продовжує здобувати широку популярність, привертаючи увагу роздрібних та інституційних клієнтів.

Утримання SHIB урядом США

Крім роздрібних та інституційних інвесторів, уряд США також утримує значну кількість SHIB у своєму гаманці блокчейну.

Згідно з даних від Arkham Intelligence, уряд США утримує 54,897,000,000 (54,89 мільярда) токенів SHIB. Треба зауважити, що у блокчейн-гаманці, пов`язаному з урядом США, є понад 100 цифрових активів на суму $12,43 мільярда на момент написання. Із загальної кількості криптовалютних активів у гаманці, тільки Shiba Inu набрав кількість у мільярди.

Зараз одиниця SHIB торгується за $0.00001329, 54,89 мільярда SHIB утримувані урядом США оцінюються в $729,581. Це розміщує Shiba Inu на 19-му місці за доларовою вартістю в гаманці.

Потенційний вплив розпродажу

Між тим, Bitcoin є найціннішим активом у гаманці, в даний час вартістю $12,04 мільярда. Хоча поточна вартість Shiba Inu може здатися скромною порівняно з Bitcoin, деякі ентузіасти міркують, що уряд США може чекати на потенційний зріст ціни перед рішенням про продаж.

На основі своїх утримань понад 54 мільярдів токенів Shiba Inu, уряд США вважається китом, чиї дії можуть суттєво вплинути на цінову динаміку SHIB. Якщо уряд вирішить продати свої утримання SHIB, це може спровокувати біржовий вплив на актив.

Тим часом уряд США не оголошував плани щодо продажу. Тем не менш, подібний сценарій трапився недавно, коли уряд Німеччини розпочав розпродаж, викинувши понад $2 мільярда вартості BTC. Це призвело до руйнівного падіння ціни Bitcoin, оскільки актив впав до $57,000.

На момент написання, Shiba Inu торгується за $0.00001329 за токен, знижуючись на 1,54% за останні 24 години. Токен з тематикою собак також відчув спад у 5,58% за тиждень.

Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть