Надія на ETF для XRP: Рекорди та Рост Wells Fargo

Надія на ETF для XRP: Рекорди та Рост Wells Fargo

XRP’s Шлях до Нового Всесвітнього Рекорду: Надії на ETF та Зростання Wells Fargo

Оптимісти XRP передбачають потенційний вибух для альткоїна, що може вивести його ціну на новий всесвітній рекорд (ATH), якщо SEC схвалить ETF на XRP, серед інших факторів. Ймовірність XRP ETF значно зросла після завершення довгострокової справи між Ripple та SEC, коли суддя Аналіса Торрес визначила, що XRP не є цінним папером.

Дані Tradingview показують, що ціна XRP стрибнула на 30% після вироку, але з тих пір сконсолідувались, знизившись до регіону $0,56 після досягнення максимуму в $0,64. Зазначимо, що останнє зниження ціни XRP співпало з відчутним зниженням загальної обсягу заблокованої вартості децентралізованих фінансів (DeFi), що свідчить про те, що інвестори почали забирати прибуток.

Тим часом, аналітики помітили ринкові сигнали, які можуть викликати ралі XRP, особливо ті, які підтримуються регуляторною ясністю, наданою останнім судовим вироком. Наприклад, оптимістичні прихильники XRP вважають, що SEC схвалить XRP ETF до кінця 2024 року. Крім того, деякі з цих прихильників очікують, що Ripple запустить Ініціальну Публічну Пропозицію (IPO) протягом того ж періоду.

Проте, на позитивних сигналах XRP, Wells Fargo, американська багатонаціональна фінансова компанія, планує реалізувати XRP для оплати кредитів та вирішення кредитних карткових боргів. Цей розвиток підтверджує плани традиційних банків реалізувати цифрові валюти. XRP програма Wells Fargo дозволить клієнтам отримувати кешбек винагороди, які виконуються на XRP Ledger System під назвою CryptoTradingFund (CTF).

Технічні індикатори також підтримують потенційне ралі XRP. Індикатор Bollinger Bands на 4-годинному графіку XRP натякає на розрив, утворюючи стиск, при цьому XRP торгується навколо нижнього діапазону пасм. Цінова дія XRP також відобразила виснаження продажного тиску на минулому тижні, коли ціна утворювала вищі низи після відскоку від підтримки на рівні Фібоначчі 0,5, що збігається з ціною $0,54555 за XRP.

Попередження: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть