ВейЧейн подає заявку на реєстрацію торгової марки V3TR з метою загалювання ринку платежів у розмірі $20 трлн.

ВейЧейн подає заявку на реєстрацію торгової марки V3TR з метою загалювання ринку платежів у розмірі $20 трлн.

VeChain`s Амбіційний Крок: Загалювання Ринку платежів у розмірі $20 трлн з Торгівельною Маркою V3TR

Недавно було повідомлено про те, що Фонд ВейЧейн подав заявку на реєстрацію торгової марки V3TR, щоб стати конкурентом на ринку платежів у розмірі $20 трлн. Також повідомляється, що це зробить його сумісним з ISO 20022, приєднавшись до Ripple Stellar та інших криптовалют з метою революції в глобальній фінансовій системі.

Недавно було повідомлено, що Фонд ВейЧейн подав заявку на реєстрацію торгової марки V3TR, що може допомогти йому слідувати глобальним стандартам фінансової комунікації. Новину спочатку розповів крипто-коментатор і засновник Crypto News Flash (CNF) Колін Браун, і вважається, що це кардинальна переміна, яка може поєднати традиційну фінансову систему з криптоіндустрією.

Також повідомляється, що це може бути вираженою амбіцією ВейЧейну приєднатися до XRP і XLM, щоб стати сумісним з ISO 20022. У цьому випадку він може стати ключовим учасником семи трлнівого індустрії платежів.

Глобальна індустрія платежів - одна з найшвидше зростаючих сфер з щорічним темпом зростання 24%. За звітами, ця галузь може дійти до $20 трлн до 2026 року. У новому дослідженні Бостонського консалтингової групи (BCG) під назвою `Глобальний звіт про платежі 2023`, також прогнозується, що світовий платіжний пул досягне $2.2 трлн до 2027 року.

Цією заявкою про реєстрацію торгової марки, Колін Браун, який відомий також як Марсель Кноблох, розкрив, що можуть знаходитися у планах партнерства з центральними банками. Частина заявки показує, що реєстрація призначається для:

  • Категорії фінансових послуг, а саме, електронного переказу цифрової валюти через мережі електронних комунікацій та електронних пристроїв;
  • Фінансових послуг, а саме, надання цифрової валюти у вигляді цифрової монети або криптовалюти для використання учасниками онлайн-спільноти через глобальну комп`ютерну мережу;
  • Випуску та викупу цифрових або криптовалютних жетонів вартості;

VeChain збирається впровадити абстракцію обліку (AA) разом зі своїми планами перебувати на передовому краю цифрової революції. Це дуже важливо для інтегрованого впровадження у середовище технології блокчейну, оскільки AA пропонує безшовну інтеграцію гаманців для розумного контракту. В цьому випадку транзакції та взаємодії на платформі VeChain спрощуються.

Також повідомляється, що токеноміка екосистеми VeChain перебуває під серйозним обговоренням у спільноті. Висуваються побоювання щодо інфляційних тисків на токен VTHO, а також щодо впливу на довгострокову економічну стійкість мережі. Ключові фігури у спільноті пояснили, що ці ініціативи мають підготувати мережу до потенційного широкомасштабного прийняття криптовалют, що може стати реальністю.

На 2023 рік дев`ять криптовалют, включаючи Quant, Ripple, Stellar, Hedera, IOTA, XDC Network, Algorand, Cardano і Verge були сумісними з ISO 20022. Цього року планується впровадити Swift Transaction Manager для покращення правил даних.

Останні події також можуть створити вигідні умови для VET. На даний момент актив торгується за ціною $0.028888 після зростання на 0.5% за останні 24 години. Крім щоденного руху, VET пережив зростання на 3.6% за останні сім днів, що вивело його ринкову капіталізацію на рівень $2,098,929,150. За даними аналітиків, VET може досягти мінімальної ціни в $0.063554, а навіть продовжити до $0.07222 до кінця року.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть