Масштабний вивід токенів: $213 млн. на ринок, лідирує AVAX

Масштабний вивід токенів: $213 млн. на ринок, лідирує AVAX

Масштабне вивід токенів: $213 млн. виходить на ринок, лідирує AVAX

Наступного тижня заплановані масштабні розблокування токенів з загальною сумою в $213 млн. в цифрових активах, які надійдуть на ринок. Ця новина викликала хвилю занепокоєння серед інвесторів у цих криптовалютах, оскільки події з розблокування токенів часто пов`язані з тиском на продаж. Варто зазначити, що найбільша екосистема, яка випустить токени на ринок, - Avalanche (AVAX), блокчейн першого рівня, який прагне здолати Ethereum.

У повідомленні на соціальній мережі X (раніше Twitter) Token Unlocks підтвердив, що разом з AVAX інші екосистеми, які випустять монети на ринок, включають Pixels (PIXEL), Space ID (ID), 1Inch (1INCH), Galaxy (GAL), Acala Token (ACA), Forta (FORT) та Ethena (ENA). Ці альткоїни можуть зазнати збільшеної волатильності у короткостроковій перспективі.

Згідно з даними, AVAX розблокує токени на суму вражаючих $192,74 млн або 9,52 мільйона токенів AVAX, що становить 2,41% обігового постачання альткоїна. За даними CoinMarketCap, в даний момент токен торгується за ціною $20,59, що на 6% менше за останній тиждень. Розблоковано вражаючу частку - 63,07% постачання токену.

Усього 54,37 млн токенів PIXEL на суму $7,26 млн також будуть розблоковані, складаючи 7,05% обігового постачання альткоїна. Однак лише 20,86% загальної кількості було розблоковано до цього часу. Крім того, буде розблоковано $6,6 млн або 18,49 млн токенів ID. Ці монети становлять 4,29% обігового постачання ID.

INCH розблокує $67,64 тис. вартості токенів на ринок. Однак ці токени представляють лише 0,2% від загального обігового постачання, а розблокування токенів INCH завершено на 85,72%. Буде розблоковано $1,31 млн у GAL, $4,46 млн у ENA, а ще $933,33 тис. у GAL наступить у той же тиждень.

ACA та FORT розблокують токени на суму відповідно $239,79 тис. та $5,85 тис., що становить 0,46% та 0,01% відповідно обігового постачання.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні внаслідок використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними, перш ніж приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть