Наскільки велика проблема вийти на пенсію з Shiba Inu?

Наскільки велика проблема вийти на пенсію з Shiba Inu?

Ось скільки вам потрібно мати Shiba Inu, щоб вийти на пенсію, якщо SHIB досягне значень $0.0001 та $0.001

Інвесторам може знадобитися значна кількість токенів Shiba Inu, аби комфортно вийти на пенсію, якщо колись SHIB додась амбітні цілі, такі як $0.0001 та $0.001

Місія Shiba Inu досягти величезних висот в цьому ринковому циклі зіткнулась з перешкодами від ведмедів. Це в значній мірі пов`язано з неможливістю широкого ринку криптовалют подолати певні рівні опору, оскільки Bitcoin (BTC) продовжує стикатися з перешкодами на шляху до свого зростання. Крім того, спади на ринку стали ще одною проблемою.

Останній ринковий вибух стався 5 серпня, що привело Bitcoin нижче території ціни в $50,000 вперше за шість місяців. Реагуючи на вибух, Shiba Inu відзначив подібний спад, звалившись до мінімуму $0.00001078 перед остаточним відновленням.

Під час відновлення Bitcoin стикнувся з перешкодою вище території $62K. Подібно до цього, SHIB побачив жорсткий опір на рівні $0.00001468 11 серпня. Однак серед ринкової невизначеності підтримався накопичення великого кита. Дані IntoTheBlock показують, що бики купили 18,1 трильйона токенів SHIB протягом минулого тижня, з них лише 1 трильйон був куплений 11 серпня.

Особливо варто відзначити, що, незважаючи на рівну кількість реалізацій, утримані покупки випливають з оптимізму серед інвесторів, що Shiba Inu врешті-решт зробить мільйони з копійок. Ця переконаність в значній мірі обумовлена його попереднім урочистим, який побачив, як $12 перетворилися в $1 мільйон за рік та кілька місяців.

Така інвестиція вистачила деяким особам на пенсію. Передбачаючи повторення цього успіху, деякі спостерігачі ринку запрогнозували амбітні цілі. Ринковий аналітик Binance Kol передбачив минулого місяця, що SHIB може досягнути $0.0001, посилаючись на теорію Елліотта хвиль. Тим часом, ринковий експерт Armando Pantoja очікує, що SHIB досягне $0.001.

Останнім часом Crypto Basic оцінив, скільки токенів Shiba Inu має мати інвестор, щоб комфортно вийти на пенсію, якщо SHIB досягне будь-якої з цих цілей. По ціні $0.001, інвестор, який утримує 1 мільярд токенів SHIB, сидів би на $1 мільйон, що було б достатньо для більшості людей для виходу на пенсію. Цікаво, що ці 1 мільярда токенів зараз вартість $13,690.

Якби інвестор утримував 500 мільйонів токенів Shiba Inu, за $0.001, ця інвестиція була б вартості $500,000. Для деяких осіб, особливо в країнах з меншим вартістю життя, цього було б достатньо для виходу на пенсію. Крім того, ті, хто утримує 100 мільйонів SHIB, сиділи б на $100,000, якщо SHIB підніметься до $0.001. Цього може бути недостатньо для виходу на пенсію для більшості інвесторів.

Тим часом, за ціною SHIB в $0.0001, 1 мільярд токенів коштуватимуть $100,000. Цього також може бути недостатньо для деяких інвесторів для комфортного виходу на пенсію. В результаті, інвестиція, що не менше 10 мільярдів токенів за рівнем ціни $0.0001, може бути достатнім порогом. Ці 10 мільярдів токенів зараз вартість $136,900.

Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть