Новий генеральний директор компанії io.net - Торі Грін

Новий генеральний директор компанії io.net - Торі Грін

Tory Green було призначено генеральним директором io.net, піонера в галузі Децентралізованих Фізичних Інфраструктурних Мереж (DePIN). Піднявшись зі своєї посади генерального оперативного директора в io.net, Торі змінив на цій посаді залишаючого йдучого Ахмада Шадіджа і тепер буде керувати фірмою під час росту мережі інтернету з графічними процесорами.

Торі Грін приніс більше двох десятиліть досвіду як підприємець, інвестор та виконавчий директор в сфері технологій на свою посаду генерального директора в io.net. Торі Грін, який раніше займав посаду генерального оперативного директора, відіграв критичну роль у формулюванні стратегічних цілей та розширенні io.net. Він набрав багато досвіду про ускладнення при рості децентралізованої фізичної інфраструктурної мережі, щоб конкурувати з централізованими ринковими учасниками.

Керуючи фінансуванням раунду Series A компанії та контролюючи щоденні операції у місяцях перед зміною керівництва, Торі грав критичну роль у розвитку io.net. Його головною метою є впровадження оперативної відмінності та дисципліни в нову групу керівництва. Для підготовки до наступної фази розширення io.net, Торі, на новій посаді генерального директора, буде посилювати бізнес-розвиток та технічні команди та призначати нових лідерів.

У заяві Торі Грін сказав:

“Я почестований бути призначеним генеральним директором io.net та буду продовжувати відмінну роботу, яка була проведена для розвитку компанії до поточного рівня. Протягом останніх п`яти років io.net перетворився з ідеї в значущу компанію, яка прискорює інновації у сфері штучного інтелекту та забезпечує дохід для глобальної армії постачальників GPU та CPU. Але це лише початок.”

Торі додав:

“З мережею IOG Network ми довели життєздатність DePIN у створенні успішного двостороннього ринку, який дозволяє стартапам зі штучним інтелектом отримувати необхідні обчислення на вимогу. Тепер увага звертається на розширення нашої глобальної мережі з метою позиціонування io.net на передній рубіж революції в галузі штучного інтелекту, надаючи більше можливостей для постачальників GPU участі.”

Крім того, з повною підтримкою керівництва команди, колишня посада Торі як генерального оперативного директора io.net сприяла плавному переходу і підтримувала стратегічне бачення компанії та її поточний шлях. Торі працював як венчурний капіталіст в Tiller Partners протягом семи років перед приєднанням до io.net. Протягом цього часу він підтримав портфельні компанії в ряді операційних капацитетів, включаючи генерального оперативного директора, генерального директора з розвитку та генерального фінансового директора. Він був генеральним оперативним директором та фінансовим директором Hum Capital до недавна.

Перед вступом в io.net, Торі працював у компаніях The Walt Disney Company, Merrill Lynch, Tiller Partners, Hum Capital, Oaktree Capital Management та 21st Century Fox у важливих операційних, фінансових та стратегічних капацитетах. Він грав у футбол за Військову академію США в Вест-Пойнті та закінчив Штатний університет Стенфорда з дипломом бакалавра за економікою.

За допомогою своєї платформи самообслуговування, io.net заробила понад $1 мільйон доларів для працівників з моменту свого запуску сім місяців тому. Також була створена потужна компанія з управління послугами з щомісячними надходженнями у розмірі $200 тис. Мережа наразі має 26 000 готових до кластерного розгортання GPU та CPU та понад 250 тис. перевірених GPU та CPU, які успішно завершили верифікацію доказу роботи.

Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть