DOGS Meme Coin: Готується до Лістингу на Біржі

DOGS Meme Coin: Готується до Лістингу на Біржі

DOGS Meme Coin Takes Telegram by Storm, Prepares for Major Exchange Listing

DOGS, вустриця-мем, глибоко вкорінена в екосистему Telegram, стрімко набирає популярність, готуючись до значної події: важливого лістингу на біржу. Монета, натхненна Спотті, улюбленим маскотом Telegram, стала сенсацією, особливо серед спільноти платформи, яка налічує понад 11,7 мільйонів активних користувачів.

З моменту свого запуску в липні 2024 року, DOGS привернула увагу світу криптовалют своєю живою спільнотою та захопливою платформою.

Подорож монети розпочалася з миттєвим впливом на Telegram. Вже лише за три дні з моменту свого запуску, DOGS зібрав понад 10 мільйонів користувачів, закріпивши свою присутність як провідної мем-монети на платформі.

Швидке прийняття було збудовано за рахунок Міні-магазину Telegram, де користувачі можуть заробляти токени DOGS через різноманітні завдання у додатках. Ці завдання варіюються від щоденних перевірок до рекомендації друзів, що ефективно утримує спільноту в зацікавленості й росте.

Посилюючись очікуваннями на лістинг DOGS, запланований на 20 серпня 2024 року, на великих біржах, таких як OKX, захват серед DOGS-спільноти відчувається реально.

OKX оголосила, що аукціон DOGS відбудеться з 11:00 до 12:00 UTC 20 серпня 2024 року, а відкриття DOGS/USDT торгів відбудеться о 12:00 UTC. Виведення DOGS буде доступно наступного дня, 21 серпня 2024 року, о 10:00 UTC. Цей лістинг є важливим кроком для DOGS, роблячи його першою мем-монетою, яка досягла такої події.

Монета також привернула увагу своєю унікальною токеномікою. На відміну від інших мем-монет, DOGS має фіксований обсяг без попередніх інвесторів, що означає, що більшість токенів утримується спільнотою. Це не лише посилює довіру серед власників, але й пом`якшує стурбованості щодо можливих внутрішніх торгів, досить поширеної проблеми в просторі мем-монет.

Очікується, що наближений лістинг на біржі подальше підніме видимість та вірогідність DOGS на ринку криптовалют. Великі біржі, такі як Binance і Bybit, вже проявили зацікавленість, з Binance рекламуючи монету своїй великій користувацькій базі. По мірі наближення дати лістингу, всі очі повернуті на DOGS, щоб побачити, чи може вона виправдати очікування та стати наступним великим ім`ям в арені мем-монет.

Exclaimer: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені внаслідок використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть