Ціна Bitcoin може стати параболічною: аналіз руху ціни

Ціна Bitcoin може стати параболічною: аналіз руху ціни

Ось коли ціна Bitcoin може стати параболічною, за висновками аналітика

Під час сповільнення для цінового руху Bitcoin (BTC), який має проблеми з тим, щоб перевищити психологічно критичний рівень $60,000, криптовалютний аналітик Алі Мартінес вважає, що це може трапитися дуже скоро, встановлюючи наступну ціль для першої криптовалюти на рівні $64,000.

Зокрема, Мартінес помітив схожість у рухах ціни між Toncoin (TON), власною токеном децентралізованого блокчейну рівня 1 The Open Network, та Bitcoin, з можливим `полум`яним` шляхом для останнього, за його постом X від 14 серпня.

Справді, поточний ціновий рух Bitcoin вражаюче копіює рухи TON, який наразі продається по ціні $6.63, знизившись на 6.88% за останні 24 години, але все ще маючи збільшення на 6.89% за тиждень, зменшуючи місячні втрати до 10.85%.

Якщо Bitcoin дійсно слідуватиме за TON у цьому випадку, експерт з криптотрейдингу стверджує, що флагманський актив децентралізованих фінансів (DeFi) може почати параболічний рух в найближчі дні, що призведе до досягнення цільової ціни у розмірі $64,000, а також продовжуватиме рух вгору протягом вихідних. Що кажуть інші

Тим часом, псевдонімний криптоаналітик CrypNuevo нещодавно зауважив, що Bitcoin робить ключ заріз в одногодинному аспекті всередині зони опору, стверджуючи, що цей заріз може служити магнітом для ліквідності зверху, передбачаючи досягнення значення $62,000 та бичи пастку поза цією зоною.

З іншого боку, експерт також попередив, що відхилення від ключової опори між $61,800 та $62,200 може призвести до падіння найбільшого активу у криптовалютній галузі за капіталізацією на ринку аж до $58,000 перед відскоком, як повідомило Finbold 14 серпня.

У той же час криптоаналітик під псевдонімом The Moon представив як ведмежий, так і бичачий сценарії, встановлюючи цільову ціну на рівні $52,000 для першого і від $68,000 для останнього, залежно від напрямку його виходу з великого симетричного треугольного шаблону в одногодинній діаграмі.

Аналіз ціни Bitcoin

Наразі Bitcoin торгується по ціні в розмірі $59,290, що відображає втрату на рівні 3.41% за день, але зростаючи на 2.41% за останній тиждень, зменшуючи втрати, нагромаджені за останній місяць, до 7.75%, згідно з найновішими даними графіку, отриманими від Finbold 15 серпня.

Враховуючи всі аспекти, аналітики залишаються на межі стосовно ціни Bitcoin у найближчому майбутньому, намагаючись знайти підказки щодо того, де і коли вона може завершитися, включаючи вказівки з інших активів. Однак, незалежно від їх висновків, тенденції можуть легко змінитися, тому власне дослідження є критичним.

Відомості: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ваш капітал під загрозою.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть