ФСМ: Ралі в 16% перед запуском Sonic Mainnet - Подробиці

ФСМ: Ралі в 16% перед запуском Sonic Mainnet - Подробиці

FTM: Показання основних пропозицій спричиняють ралі в 16% перед запуском Sonic Mainnet - Подробиці

Міграція Fantom до Sonic вже в процесі, що привертає увагу до платформи, що спричинило стрибок ціни FTM, власного токена Fantom. Згідно з CoinGecko, FTM зріс більше ніж на 17% з минулого тижня, представляючи хайп, який спричинила міграція їхньої мережі в спільноті.

Новий Sonic Labs готовий продовжувати спадщину Fantom, оскільки чотири основні пропозиції вже в процесі для майбутнього випуску Sonic mainnet. Якщо пройдуть, пропозиції нададуть користувачам та розробникам плавний перехід до мережі Sonic, коли настане D-день.

Пропозиції ядра обіцяють плавний перехід до Sonic

Згідно з аккаунтом Sonic Labs X, чотири пропозиції впливатимуть на користувача під час переходу до мережі Sonic. Найбільш помітною є запропонована один-до-одного співвідношення між FTM і $S, власним токеном нової мережі.

  • 190.5M $S Airdrop
  • $FTM to $S Сумісність
  • Ідуче фінансування
  • Валідатори/Білдери

Як загальний `дякуємо` жест користувачам Opera, платформа виділить понад 190 500 000 $S токенів для аеродропу. Аеродроп також має заходи безпеки щодо ринку від раптового надходження токенів $S. Він матиме механізм спалювання, який покарає користувачів, які оберуть позицію аеродропу в перший день, спалюючи майже 100% до 88,9% токенів, встановлених для користувача.

  • Доходи від валідаторів мігрували з Opera до Sonic
  • Додатки в GasM можуть заробити до 90% газу за новим моделлю спалювання
  • Фонди Екосистемного сховища виділені для @SonicCouncil
  • 14-денний період застрахування вкладень

Фінансування нової мережі також забезпечено, оскільки вони виділили 47 625 000 $S токенів для запуску Sonic Spark та Sonic University, надаючи розробникам ноу-хау для будівництва на платформі.

Нагороди валідаторів також будуть мігровані з Opera до Sonic для сприяння використанню мережі та захисту $S від занадтої інфляції протягом перших чотирьох років.

Згідно з прес-часом, токен бореться, щоб перевернути стелю $0,3689 на підтримку, що є критичним для бичків у довготривалому плані.

Хоча токен, здається, сповільнюється, загальна позитивність ринку підійметься в найближчі дні, відтісняючи ведмедів з ринку FTM. Це відкриє можливість повернутися до $0,3689 в короткостроковому плані, надаючи ведмедям надійний рівень підтримки для досягнення $0,4855 в довгостроковому плані.

Зображення надано Zipmex, діаграма від TradingView

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть