Епічна відповідь Кусами на критика SHIB - детальне пояснення.

Епічна відповідь Кусами на критика SHIB - детальне пояснення.

Shytoshi Kusama Delivers Epic Reply to SHIB Critic

Додено тематичний мем-жетон Shiba Inu мав нестабільний курс протягом останніх невеликих тижнів. Незважаючи на прогнози росту у червні, історичний песимістичний тренд мем-жетона продовжувався навіть у липні. Не зможливість жетона піднятися назад до рівня березня, коли він торгувався за $0,00003592, можливо, спровокувала критику деяких інвесторів. Виклик Кусами на терпіння.

Однак Ситосі Кусама, загадковий лідер Shiba Inu, написав епічну відповідь критику, який описав роботу команди SHIB як `брехні, які будуть розкриті`.

Критик Mоа (Mоа3335) на X ствердив, що всі дорожні карти та обговорення команди SHIB були просто обговореннями, без деталей щодо `плану спалювання`, щоб мем-жетон піднявся.

Кусама пояснив, що у SHIB є детальні дорожні карти, в яких вказані проблеми та рішення, з якими потрібно їх вирішувати. Однак він зауважив, що команда Shiba Inu не буде обговорювати часові рамки з громадою з очевидних причин. Він запевнив критика, що вони працюють над речами в реальному часі, щоб вирішувати проблеми, що поставлені перед мем-жетоном.

Вголосний розробник вказав на те, що інвестори та інші зацікавлені сторони повинні прийняти ширший погляд на досягнення, зроблені SHIB протягом років, і надавати свою підтримку, а не топтати розвиткову команду критикою.

`Те, що ми маємо та будемо продовжувати досягати, - це перевершення інших жетонів у вашій стрічці, та ми все ще стикаємося з критикою схожою на цю. Це найбільш важлива частина створення майбутнього. Сподіваюсь, що ви, нарешті, усвідомите масштаб того, що ми зробили та як частки працюють разом на благо людства,` - відзначив Кусама арабською мовою.

Побоювання ринку в умовах відсутності бикового руху

Хоча Ситосі Кусама продовжує закликати до терпіння та розуміння, аналітики вказують на те, що інвестори залишаються турбовані курсовою динамікою мем-жетона.

Спільнота Shiba Inu очікувала ралі цін після того, як Лусі, голова відділу маркетингу, опублікувала, що Кусама виступить 13 серпня на Конференції “Блокчейн-футурист 2024”.

Проте биковий ралі, який Shiba Inu відчував на подібній конференції в 2023 році, не відбувся. Згідно з даними від CoinMarketCap, Shiba Inu торгувався за $0,00001352 на момент написання, що становить 2,19% втрат за останні 24 години.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть