Прогноз ціни Bitcoin: $64K або $56K?

Прогноз ціни Bitcoin: $64K або $56K?

Аналіз ціни Bitcoin: Чи вийде BTC до $64K або чи більш ймовірний рух до $56K?

З квітня цього року ціна біткоіна знаходиться в широкому діапазоні консолідації та поступово знижується. Це може врешті-решт призвести до довготермінового бикового тренду. Технічний аналіз.

Власне, графік торгів.

На щоденному графіку ціна недавно вибила нижче за 200-денний рухливий середній рівень, що знаходиться близько до мітки $63K.

Але ринок відскочив від рівня $50K і протестував 200-денний рухливий середній рівень, але був відхилений вниз.

Зараз ціна ймовірно протестує рівень $56K. Якщо рівень утримається, ринок може знову розгінитися до 200-денного рухливого середнього рівня або навіть вище, що може призвести до початку нового бикового руху.

Графік 4 години.

Графік на 4-годинному підфреймі демонструє можливий сценарій відновлення, оскільки ціна стрімко відскочила вгору з підтримки на рівні $52K після минулотижневого падіння.

Але ринок має труднощі подолати опір на рівні $61K зараз і створює биковий прапорець.

Якщо цей прапорець буде прорваний вгору, рух вгору до рівня $64K буде дуже ймовірним в короткостроковій перспективі. З іншого боку, якщо патерн не працює, речі можуть швидко погіршитися, і ринок може знову впасти до рівня $52K.

Аналіз на ланцюжку блоків.

По метриці резерву бірж Bitcoin.

Хоча цінова дія Bitcoin не переконлива, деякі фундаментальні метрики мережі, завдяки значному зниженню попиту, вказують на потенційний рух цін угору в наступних місяцях.

Графік показує метрику резерву бірж Bitcoin та її 30-денну рухому середню. Ця метрика вимірює кількість BTC, утримуваних в гаманцях бірж. Кількість цих монет можна розглядати як проксі для попиту, оскільки вони легко можуть бути продані швидко.

Як свідчить графік, метрика резерву біржи стрімко знижується з початку 2024 року, що вказує на акумуляційну поведінку інвесторів. Це гарний знак і може призвести до дефіциту пропозиції в найближчому майбутньому, що може призвести до стрімкого підйому ціни BTC.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть