Ринок BTC: Критичний Тиждень з Аналітикою

Ринок BTC: Критичний Тиждень з Аналітикою

Аналітики стверджують, що ризик може продовжуватися в Bitcoin до вересня, перерахуйте критичні події, які можуть вплинути на ринок цього тижня!

Цей тиждень буде критичним для ринків Bitcoin та криптовалют, оскільки дані про споживчу ціну (CPI) та виробничу ціну (PPI) в США будуть опубліковані цього тижня.

Хоча BTC та ринок почали цей критичний тиждень зі спадом, з оновленим оцінюванням від аналітиків QCP Capital.

Аналітики заявили, що, незважаючи на тиждень після гострого ринкового обвалу, який відправив Bitcoin нижче $50,000 та сильне відновлення після цього, BTC продовжує боротися, щоб залишитися вище $60 000.

Аналітики, які відзначили, що тренд продажу (sell) в Bitcoin збільшився до -25% під час паніки від гострого спаду минулого тижня, заявили, що тренд продажу повернувся до попереднього рівня -5% і значно нормалізувався.

Хоча тенденція продажу інвесторів в значній мірі зменшилася, аналітики заявили, що BTC продовжить продавати до вересня, оскільки ринок залишається обережним у найближчий час. Ці Дві Події Будуть Слідкуватися Цього Тижня в Bitcoin!

Аналітики зазначили, що інтерв`ю Ілона Маска з Трампом цього тижня та дані про споживчу ціну в США, які будуть анонсовані у середу, мають ключове значення для Bitcoin та ринку, кажучи: `Хоча нахил BTC продажу значно нормалізувався з -25% під час паніки до попередніх рівнів перед миттєвими падіннями у рівні -5%, ринок залишається обережним у найближчий час, і є нахил продажу BTC до вересня.

У попередні два гострих спади цього року (квітень і червень), BTC піднявся вище 70,000 менш ніж за місяць.

З Blackrock, який постійно отримує позитивні вливи в Bitcoin протягом тижня, ми очікуємо подальшу ліквідність та підтримку від американських інвесторів.

«Макрофактори залишаються критичними для ринків криптовалют. Хоча азійські фондові ринки підтримуються сьогодні, деякі потенційні події волатильності, на які варто звернути увагу, - це інтерв`ю Ілона Маска з Трампом о 8 годині вечора за східноамериканським часом та дані про споживчу ціну в США у середу».

* Це не є інвестиційними порадами.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть