Прогноз на Bitcoin: $125,000 - новий історичний максимум

Прогноз на Bitcoin: $125,000 - новий історичний максимум

Bitcoin націлене на повернення психологічного рівня у $60,000 на тлі короткострокової корекції, і аналіз свідчить про те, що технічні індикатори вказують на те, що криптовалюта готується до нового рекордного максимуму.

Зокрема, у дописі X від 12 серпня аналітик під псевдонімом TheMoonCarl заявив, що Bitcoin стикається з ключовим опором, який, якщо буде прорваний, може призвести до досягнення криптовалютою рівня у $125,000.

Прогноз базується на формуванні паттерну `чашка з ручкою`. TheMoonCarl показав рух ціни Bitcoin з 2021 року до сьогодення, підкреслюючи формування частини чашки, яке почалося після спаду актива в кінці 2021 року.

Частина чашки паттерну представляє період консолідації та відновлення, де ціна Bitcoin поступово формувала закруглене дно, що позначає міцний рівень підтримки.

Після чашки ручка формує коротку період консолідації або легке відступлення, через яке, схоже, проходить Bitcoin. Аналітик зауважив, що якщо Bitcoin успішно вийде з цього формування ручки, приблизно на рівні $70,000, наступна цінова мета може бути такою високою, як $125,000, цей показник виведений шляхом додавання висоти чашки до точки виходу.

Тим часом, інший аналітик, TheScalpingPro, у дописі X від 12 серпня також вказав на те, що незважаючи на недавню волатильність Bitcoin, криптовалюта все ще націлена на бичий ралі в довгостроковому плані. Експерт відзначив, що Bitcoin формує класичну параболічну криву, яка часто пов`язується з сильним бичим імпульсом.

Ця крива показує, що Bitcoin може очікувати прискорені прирости через кожну базу, з потенційною цільовою вершиною приблизно в $180,000. Проте аналіз також вказує на можливу `точку продажу` біля верхушки кривої, де може настати гостра корекція після параболічного підйому.

Варто зауважити, що Bitcoin швидко відновився після тимчасового падіння нижче $49,000 на тлі страхів від рецесії в США. Криптовалюта відбилася назад, досягнувши максимуму у $62,500 на тижневій діаграмі.

Поточний спад Bitcoin частково приписують тому, що спостерігається відсутність інтересу від інституцій до закупівлі стабільних монет. У дописі Lookonchain від 12 серпня платформа аналітики на-ланцюгу вказала, що інституції можуть припинити купівлю USDT два дні тому.

Якщо Bitcoin відновить ще одну вакву рівня в $60,000, це буде ключовою опорою для досягнення $70,000, рівня, який вважається центральним для досягнення нового історичного максимуму.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал під загрозою.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть