XRP: Смертельне перехрестя - ознака тривалого зниження ціни

XRP: Смертельне перехрестя - ознака тривалого зниження ціни

XRP утворює перший `Смертельний перехрестя` року: чи може ціна все ще відновитися?

Ціна XRP показує одну з найнеоднозначніших тенденцій останнім часом з утворенням `Смертельного перехрестя`, яке помічено на денному графіку ціни.

Протягом останніх 24 годин XRP виріс з мінімуму $0.4982 до максимуму $0.5101, а потім закріпився на рівні $0.5014 зі злегка підвищеним на 0.15% рухом за останні 24 години. Хвилястий рух XRP призвів до того, що криптовалюта надрукувала своє перше `Смертельне перехрестя` цього року.

`Смертельні перехрестя` зазвичай є негативними і вони утворюються, коли `короткостроковий рухомий середній (Moving Average)` перетинається нижче `довгострокового рухомого середнього (Moving Average)`.

Згідно з графіком XRP/USD 1D, показаним нижче, 50-денна рухома середня (червона) опустилась нижче 200-денної рухомої середньої (синьої).

`XRPUSD

Перехід був зафіксований приблизно на рівні ціни $0.504, рівень, який постійно підкреслює аналітик ринку Crypto Rover.

Незважаючи на те, що XRP швидко відігрався від падіння, коли він опустився нижче 3-річної консолідаційної моделі ще на початку тижня, утворення `Смертельного перехрестя` свідчить про те, що негативні настрої ще далеко не закінчилися.

`Смертельне перехрестя` показує, що поточне зниження ціни XRP є не раптовим, а тривалим.

Цей факт не може бути знехтуваний, якщо врахувати рішення від 13 липня від судді Аналіси Торес, яке не привело до стійкого витоку для цифрової валюти.

За останній рік XRP зміг зрости до рівня $0.93 після правової перемоги. Однак постійно торгується нижче цього рівня після падіння з його висоти. Чи втрачена уся надія для XRP?

Незважаючи на неяскраву цінову динаміку, X залишається однією з найбільш капіталізованих криптовалют. Хоча це не є правильним показником росту, це підкреслює, як монета залишається стійкою відносно широкого ринку.

Крім розвитку XRP Ledger (XRPL) та перспектив, пов`язаних з Ripple Labs, загальний ринковий настрій перед надходженням події з половинування Bitcoin ймовірно позитивно вплине на цифрову валюту.

Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть