Програма Retro Diamond Drop: винагорода для трейдерів NFT на Solana

Програма Retro Diamond Drop: винагорода для трейдерів NFT на Solana

Чи торгували ви NFT на Solana під час бичого ринку 2021 року? У Magic Eden для вас є щось особливе. В додаток до зароблення балів Diamonds за купівлю, лістинг і збір NFT на багатосистемному ринку, платформа сьогодні запустила свою програму `Retro Diamond Drop`.

Усі трейдери, які активно працюють на Magic Eden з моменту його запуску на Solana у вересні 2021 року, зможуть отримати бали Diamonds, які є схожими на бонусні бали. Кількість доступних для кожного користувача балів залежить від обсягу угод, кількості здійснених угод, загальної кількості володітих колекцій і загальної кількості NFT.

Крім того, якщо у вас є 100% бал лояльності, що означає, що ваші лістинги та пули знаходяться на Magic Eden і на жодному іншому ринку, ви отримаєте 100% бонус за свої бали Diamonds.

Це лише вишенька на торті їхньої програми винагород, де користувачі вже могли отримати Diamonds за виконання квестів і щоденне входження. Щойно заробила 400 000 балів Diamonds на своєму основному гарячому гаманці, тепер потрібно пройти по альтам, якщо ви коли-небудь торгували NFT на Solana, то, швидше за все, вас також чекають бали Diamonds.

37 720 SOL в загальному обсязі угод з того гаманця з 2021 року, яка подорож, https://t.co/ewFyB69E5r

Анонсована 23 січня, Magic Eden Rewards була створена, щоб віддячити `кожному, хто приніс внесок до спільноти NFT`. Мета полягала в тому, щоб запровадити унікальну програму, яка винагороджує усіх в NFT, а не тільки трейдерів, але й колекціонерів. У відміну від більшості програм винагород, які спонукають до лістингу та розміщення пропозицій, ця програма також винагороджує користувачів за купівлю місцевих лістингів на Magic Eden та прийняття пропозицій.

Згідно з твітом генерального менеджера Magic Eden Тіффані Хуан, користувачі можуть отримати Diamonds з кожного гаманця, яким вони коли-небудь користувалися на Magic Eden.

Ретроактивні винагороди не обмежені лише Solana. Diamonds, хоча наразі доступні тільки для Solana, незабаром будуть розширені на інші цепочки. Вони стануть частиною майбутнього Ethereum NFT-ринку Magic Eden, який планується запустити в кінці лютого. Потім винагороди також будуть долучені до біткоїну і Ethereum шкалера Polygon.

Біткоїн-аккаунт Magic Eden натякнув на майбутні винагороди твітом. Більшій частині власників Solana, які сьогодні вимагають свої ретроактивні Diamonds на @ MagicEden, сердечний вітання 💎💎💎 Не можемо дочекатися, коли винагороди дійдуть Bitcoin.

Тим часом, пам`ятайте, що лояльність завжди винагороджується. Минуле, сьогодення, майбутнє.👀

`Лояльність винагороджується. Минуле, сьогодення, майбутнє`, відповів аккаунт, коли користувач запитав, чи отримає Bitcoin ці винагороди.

Та ж сама діяльність, яка пов`язана з системою винагород Diamonds, очевидно, також буде корисною для користувачів під час майбутніх випусків токенів NFT Non-Fungible DAO. Знайомтеся з Non-Fungible DAO, заснованим на $NFT

Non-Fungible DAO буде спільно-власною, децентралізованою організацією, яка має на меті розвиток і популяризацію протоколів, які будуть забезпечувати майбутнє комерції NFT.

За словами DAO, користувачі отримають токени на основі торговельної діяльності з протоколами, якими вони керують - до яких належить і екосистема Magic Eden. В той час як токен NFT через Non-Fungible DAO є окремою системою винагород Diamond, вони діють як паралельні системи для користувачів. Токен NFT ще не був випущений, і специфіка розподілу все ще обговорюється.

Редагував Андрю Хейворд

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть