Bitcoin гаманець зробив прибуток 94 700%: деталі

Bitcoin гаманець зробив прибуток 94 700%: деталі

Давня Bitcoin гаманець оживає з вражаючим прибутком у розмірі 94 700 відсотків: деталі

У важливому розвитку, який привернув увагу криптовалютної спільноти, давно неактивний Bitcoin гаманець прокинувся, реалізуючи вражаючі прибутки 94 700%.

Wu Blockchain, посилаючись на Whale Alert, повідомляє, що адреса з утриманням 190 BTC, в даний момент оцінюється приблизно в 11,49 мільйонів доларів, була активована раніше сьогодні після практично 11,4 років неактивності.

У 2013 році ці 190 BTC оцінювалися в 12 125 доларів. Швидко вперед до сьогодення, і вартість зросла на захоплюючі 94 700%, відображаючи зростання в 947 разів.

Давні Bitcoin гаманці — ті, що залишалися неактивними протягом років — часто привертають значну увагу при їх новому активації, оскільки такі гаманці зазвичай пов`язані з ранніми прихильниками Bitcoin або шахтарями.

Неочікувана активація цієї адреси ставить питання про наміри кита — чи він намірен продавати, тримати чи переводити накопичені Bitcoin. В цьому випадку наміри кита поки що залишаються невідомими, і ринок все ще перебуває на варті.

Продаж та подальше відновлення ціни Bitcoin на цьому тижні свідчить про те, що бики та ведмеді б`ються. У цьому світлі рух ціни Bitcoin може залишатися волатильним на короткостроковий період, поки не розпочнеться новий напрямок.

Очі багатьох стежать за тим, як Bitcoin намерує завершити смертельний перехід, коли 50-денна проста рухома середня (SMA) опускається нижче 200-денної SMA, що часто розглядається як вказівка на негативну тенденцію.

Кити Bitcoin, однак, схоже, демонструють биковий погляд. Згідно з аналітичною фірмою IntoTheBlock, BTC зафіксував вражаючі 1,7 мільярда доларів чистих виходів з бірж протягом останнього тижня, найбільшу суму за останній рік. Це свідчить про те, що великі кити накопичують під час останнього спаду.

Нові адреси Bitcoin також показують відновлений інтерес. Згідно з IntoTheBlock, кількість щоденних нових адрес зменшилася з листопада 2023 року, що свідчить про менший приплив нових учасників, особливо в роздрібний сегмент.

Проте, здається, що ця тенденція змінюється, оскільки кількість нових адрес збільшилася в останні тижні.

Ця тенденція свідчить про зростаючий інтерес з боку роздрібних інвесторів, що може призвести до більш збалансованого ринку та міцнішого фундаменту для наступної фази зростання.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть