Прогноз руху ціни Bitcoin на основі історичних даних

Прогноз руху ціни Bitcoin на основі історичних даних

Показані ознаки відновлення ціни Bitcoin (BTC) після періоду консолідації.

9 серпня відомий експерт з криптоторгівлі, TradingShot, поділився прогнозом ціни Bitcoin на TradingView, використовуючи кореляцію `Золотого співвідношення`. Цей потужний сигнал, отриманий з відношення між Bitcoin та відношенням Gold/Russell 2000 (GOLD/RUT), історично був надійним передбачувачем параболічних ралі Bitcoin.

Згідно з аналізом, діаграма починає розкриватися знову, що свідчить про те, що значний рух вверх може бути неминучим.

Особлива кореляція відзначає значну залежність між рухами цін Bitcoin та співвідношенням GOLD/RUT, яке вимірює відношення між Золотом та індексом Russell 2000.

Історично, коли співвідношення GOLD/RUT досягає піка та подальші утворюють нижчі вірші, Bitcoin зазвичай входить у параболічне ралі. Цей циклічний патерн свідчить про те, що співвідношення GOLD/RUT служить провідним індикатором для траєкторії ціни Bitcoin, причому кожен спад співвідношення, ймовірно, сигналізує початок сильного руху вгору в BTC.

Після половинування 2016 року, Bitcoin почав значний рух вгору, що завершився вибухом бичачого ринку 2017 року, де ціни досягли історичного максимуму практично $20,000.

Аналогічно, половинування 2020 року було відзначено ще більш драматичним ралі, що привело Bitcoin до його попереднього історичного максимуму приблизно $68,000 наприкінці 2021 року.

Ці патерни показують можливість ще одного значного ралі, якщо поточний цикл слідуватиме встановленому історичному першедопостергати. Поточний аналіз ринку та прогнози на майбутнє.

Згідно з останніми даними, співвідношення GOLD/RUT може досягти піка у квітні 2024 року. Якщо співвідношення тепер почне утворювати лінії нижчих, як це було в попередніх циклах, Bitcoin може незабаром увійти в найагресивнішу фазу своєї коров`ячої циклу, що характеризується стрімким та швидким зростанням ціни.

Оскільки параболічний ралі Bitcoin може бути неминучим, розумною короткостроковою цілью буде $80,000-$85,000. Цей діапазон трохи вище попереднього историчного максимуму $73,000 і узгоджується з очікуваним стрімким підйомом під час агресивної фази коров`ячого циклу.

У довгостроковій перспективі, якщо параболічний ралі здобуде значний імпульс, Bitcoin може потенційно досягти $100,000-$120,000 під час цього циклу. Ця ціль ґрунтується на історичному величезному масштабі рухів цін Bitcoin під час попередніх параболічних фаз, особливо після подвоєнь.

У цей момент Bitcoin торгується по $60,637, піднявшись на близько 0,02% за останні 24 години.

Якщо Bitcoin слідує патерну, показаному на діаграмі, наступна велика ціль може бути в діапазоні від $80,000 до $120,000. Однак ця прогноз ґрунтується на тому, що співвідношення GOLD/RUT продовжуватиме утворювати нижчі вірші, сигналізуючи про початок наступного параболічного руху Bitcoin.

Очікується, що Bitcoin поверне рівень опори $70,000, відкривши, можливо, шлях до нового історичного максимуму. Однак важливо пам`ятати, що минулий рух не свідчить про майбутній рух, а ринок криптовалют є вкрай нестабільним.

Інвесторам слід залишатися пильними і враховувати ринкові умови та інші зовнішні фактори, які можуть вплинути на траєкторію ціни Bitcoin.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не слід вважати інвестиційною порадою. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ваш капітал підлягає ризику.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть