Новий офіс Bitcoin у Санта-Моніці: підтримка та освіта

Новий офіс Bitcoin у Санта-Моніці: підтримка та освіта

Місто Санта-Моніка в Каліфорнії запускає офіс Bitcoin для підтримки його використання

Місто Санта-Моніка офіційно запустило офіс Bitcoin для підвищення рівня освіти та дослідження економічних можливостей, пов`язаних з Bitcoin, ще більше зміцнюючи свою позицію як лідера у криптовалютній інновації.

Ініціатива, затверджена одноголосно Радою міста Санта-Моніка 11 липня, була представлена публіці з запуском своєї офіційної веб-сторінки 8 серпня.

Офіс є частиною співпраці з Proof of Workforce, некомерційною організацією, що присвячена наданню освіти з Bitcoin робочій силі, профспілкам та пенсійним фондам.

Основні цілі Bitcoin Office включають надання освіти місцевій громаді, дослідження потенційних партнерств, які можуть підтримати економічне оновлення міста, та виявлення кар`єрних можливостей, пов`язаних з Bitcoin, для мешканців та студентів.

Хоча ініціатива викликала зацікавленість, вона також викликала обурення серед деяких чиновників міста. Члени ради обговорювали потенційні правові та фінансові ризики, пов`язані з просуванням Bitcoin, забезпечуючи встановлення відповідних відмовних умов для захисту міста від відповідальності. Проте, як вказано на його офіційній веб-сторінці, офіс підкреслює важливість розуміння ризиків, пов`язаних із криптовалютою.

Proof of Workforce, очолюваний пожежницею Санта-Моніки та колишнім президентом профспілки Домініком Бей, був заснований у 2023 році. Некомерційна організація, яка діє під статусом 501(c)(4), має на меті надати робітникам, профспілкам та організаціям зрозуміти, як Bitcoin може підтримати їхні цілі та благополуччя.

Популяризуючи освітні зусилля, Bitcoin Office підтримує майбутню `Фестиваль Bitcoin Peer to Pier`, запланований на 18 жовтня. Ця подія розглядається як продовження раніше запланованого свята за участю Swan Bitcoin, яке спочатку встановило свою подію на 17 жовтня, але скасувало через звільнення персоналу.

Новий офіс Bitcoin Санта-Моніки та заплановане свято підкреслюють зобов`язання міста інтегрувати Bitcoin у свою економічну структуру, підтверджуючи його статус передумовно-мислячого технологічного центру в регіоні `Silicon Beach`.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть