Статья: Відновлення Біткоїна: роль Saylor та погляд Becka

Статья: Відновлення Біткоїна: роль Saylor та погляд Becka

Чи одноманітно підняв Saylor Біткоїн вище? Адам Бек висловлює свою думку Популярний криптовалютний впливовий особистість Велика Панда недавно побачила, що співзасновник MicroStrategy Майкл Сейлор був відповідальним за швидке відновлення ринку.

У четвер, ціна на Біткоїн майже досягла рівня в $63 000, навіть не зважаючи на падіння нижче рівня в $50 000. Масштабний стрибок ціни неочікувано призвів до швидкої зміни настроїв, і Біткоїн знову повернувся до нейтральної території практично миттєво.

Велика Панда вважає, що, можливо, саме Сейлор був відповідальним за значний стрибок ціни, купивши $2 мільярди вартості Біткоїнів одним махом.

Проте, CEO Blockstream Адам Бек, один з найбільш відомих евангелістів Біткоїна, вважає, що це не так. `Я так не думаю, оскільки це було $2 мільярдні погодження для продажу на ринку; і в листопаді та грудні 2023 року вони продавали приблизно $30 млн на день або $600 мільйонів за місяць, анонсовані деталі продажу та деталі покупки БТК в кінці місяця,` - пояснив він.

На минулому тижні компанія з розвідки вірджинії оголосила про намір продати акцій на суму $2 мільярдів, щоб збільшити свої власності Біткоїном. Однак вона не пропонувала точного графіку цих продажів. Малоймовірно, що MicroStrategy вже зібрав новий капітал, який допоміг би їй фінансувати свої покупки Біткоїна.

Як повідомлялося U.Today, Сейлор підтвердив, що його компанія продовжить нагромаджувати більше монет різними способами. Він сам продовжує тримати більше $1 мільярда вартості Біткоїнів, відповідно до Bloomberg. Справжня причина різкого росту Біткоїна

Згідно з американським банківським гігантом JPMorgan, недавнє відновлення Біткоїна було можливим завдяки стійкості інституційних гравців. В CME фьючерсах було дуже мало деризкингу. Тим часом, IBIT BlackRock повернувся до великих вливів у четвер.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть