Лаймовий апгрейд Celestia: нововведення та план дій

Лаймовий апгрейд Celestia: нововведення та план дій

Лимонний апгрейд Celestia: Основні функції та план перед вами

Лимонний апгрейд Celestia включає в себе взаємодію з одним кліком Тіа, міжланцюжкові облікові записи та новий механізм оновлення. В серпні тестова мережа Мока та бета-версія основної мережі активуються після лимонного апгрейду на Devnet Arabica.

У твіттері Celestia оголосила про свій перший значний апгрейд, Лимонний, який слід очікувати включення різних оновлень та нових можливостей для мережі. Цей апгрейд був розроблений та координований в тісній консультації з громадою, що демонструє відданість Celestia децентралізованому співтрудництву.

Однією з найвидатніших особливостей Лимонного є додавання взаємодії з одним кліком Тіа з іншими мережами IBC та міжланцюжкові облікові записи. Крім цього, буде впроваджено новий метод оновлення, що зробить майбутні оновлення більш управляемими. Перший апгрейд Celestia, Лимонний, наближається. 🍵

Розроблений і координований спільнотою, Лимонний включає в себе взаємодію з одним кліком Тіа з іншими мережами IBC, міжланцюжкові облікові записи та новий механізм оновлення. pic.twitter.com/Lu6f3vWeU9

Критичні функції та впровадження Лимонного апгрейду на основі спільноти

Лимонний апгрейд надасть численні критичні функції мережі, включаючи CIP-6, яке акцентується на регулюванні цін; CIP-9, який вводить проміжний шар для пересилання пакетів, та CIP-10, яке дозволяє координовані оновлення.

CIP-14 також введе міжланцюжкові облікові записи, що посилить взаємодію мережі з іншими блоукчейн-мережами. Іншою важливою особливістю цього оновлення є CIP-20, яке вимкне попередній модуль Blobstream, що значно змінить роботу мережі.

Для активації Лимонного, Celestia-App v2.0.0 буде випущений в серпні на Devnet Arabica. Після успішної активації та тестування Devnet Arabica, тестова мережа Mocha також буде оновлена, з повним співробітництвом спільноти для забезпечення безперервного переходу.

На основі успіхів попередніх етапів, очікується, що основна мережа Celestia Beta буде запускати свою власну версію Лимонного близько в середині вересня. Активація Лимонного на основній мережі Beta буде координованим зусиллям спільноти, як і на попередніх етапах.

Тим часом, внутрішній токен Celestia, TIA, зріс на 20.94% за останні 24 години до $5.60. Цей значний зріст просунув TIA на третє місце серед найбільш прибуткових на CoinMarketCap, з щоденним обсягом торгів, що зріс на 65,70% до $136,95 мільйонів.

З урахуванням недавніх позитивних оцінок, висловлених рядом аналітиків, цей стрибок не дивує. CNF раніше повідомляла, що Cryptollica, відомий аналітик та трейдер, висловив оптимізм стосовно Celestia, посилаючись на критичні технічні рівні. Аналітик визначив рівень $7,367 як основний рівень опори, який має бути пройдений для того, щоб TIA зберіг свій буйний паттерн.

Крім того, ще один відомий аналітик виявив можливі перспективи для ралі TIA. Аналітик передбачає, що прийняття ETF Ethereum буде діяти як стимул для підвищення цін на альткоїни, включаючи TIA, новий проект, який був внесений в список в кінці 2023 року.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть