Прогноз цін на Bitcoin від Grayscale Research

Прогноз цін на Bitcoin від Grayscale Research

Bitcoin може потенційно протестувати своє найвище значення пізніше цього року, якщо американська економіка уникне рецесії, передбачає Grayscale Research.

Незважаючи на нещодавній амплітудний колесо оборудки на крипторинку, аналітики Grayscale Research прогнозують, що ціни можуть піднятися в наступні місяці.

У дослідженні 8 серпня аналітики Grayscale вказали, що якщо економіка США досягне `мякого посадження` і уникне рецесії, оцінки токенів можуть відновитися, з Bitcoin (BTC) можливою повторною посадкою на `найвище значення пізніше цього року`. `Зміни в політичному ландшафті США щодо криптопрому можуть також зменшити ризики зниження оцінок порівняно з минулими циклами`.

Компанія вказала на те, що навіть в слабкому економічному середовищі негативні ризики можуть бути `більш обмеженими` порівняно з минулими циклами, посилаючись на стабільний попит на недавно зареєстровані американські біржові продукти та пригнічену доходність альткоїнів як пом`якшальні фактори.

Дивлячись у майбутнє, стабільність ринку буде залежати від прийдешніх макроекономічних даних та політики центральних банків, повідомляє Grayscale, додавши, що події, такі як вересневе засідання Федеральної резервної системи та Симпозіум у Джексон-Хоулі, ймовірно, відіграють ключову роль у формуванні середовища.

Незалежно від сценарію, Grayscale Research залишається оптимістичним, вказуючи на те, що навіть період економічної слабкості може підсилити довгостроковий інвестиційний аргумент на користь Bitcoin, особливо враховуючи продовжуваний `недисциплінований підхід` до грошової та фіскальної політики.

На момент публікації, Bitcoin торгується вище $60,000, після відновлення з понеділкового спаду, що на короткий час побачив, як його ціна впала нижче $50,000, за даними з crypto.news. Bitcoin до цих пір утримує свій рівень підтримки в $50,000, живлячи міркування про те, що великі гравці продовжують накопичувати за поточними цінами, що може сигналізувати про можливі більш високі рухи в майбутньому, особливо оскільки Bitcoin зазвичай торгується відносно низькому ціновому діапазоні під час вересня та жовтня.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть