Illuvium та Samsung: партнерство на Gamescom

Illuvium та Samsung: партнерство на Gamescom

Illuvium та Samsung: співпраця для метавсесвіту

Illuvium та Samsung об`єднують зусилля, щоб переосмислити домашній розваги, причому Illuvium виходить на перший план на стенді Samsung на Gamescom, демонструючи захоплюючий ігровий метавсесвіт на останніх Web3 телевізорах.

Аналіз:

Як вже очікувалося, Illuvium оголосив про свою співпрацю з Samsung, яка буде представлена на Gamescom. Це партнерство включає презентацію Illuvium на павільйоні Samsung, де майбутнє гри наступного покоління потрапить на центральну сцену.

Співпраця між Illuvium та Samsung відкриває початок нової ери цифрової конвергенції та захоплюючих вражень.

Основні моменти

З Illuvium на передньому плані на передових Web3 телевізорах Samsung користувачі матимуть можливість дослідити деталі гри з неперевершеною чіткістю.

Ця угода спрямована на зроблення Illuvium доступним для глобальної аудиторії завдяки інноваційному обладнанню Samsung.

Участь та правила з NFT:

На стенді Samsung на Gamescom учасники зможуть випробувати три ігри Illuvium: Overworld, Arena та Zero.

Буде можливість досліджувати різноманітні та захоплюючі світи, продемонструвати тактичні навички в PvP матчах та будувати міста через колаборативні та конкурентні взаємодії.

Відвідувачі також матимуть можливість виграти захоплюючі призи, включаючи 10 NFT GEN3RATOR, новий інноваційний цифровий інструмент від Samsung, який розблоковує ексклюзивні функції на Web3 шляху Samsung.

Заключний висновок:

Партнерство між Illuvium та Samsung є важливою віхою у розвитку цифрової конективності та захоплюючих вражень.

Із розпочатком цієї нової цифрової ери потенціал для творчості, зв`язку та захоплюючих вражень не має меж.

Попит на пам`ять високої пропускної здатності (HBM) збільшився на 50%, що підтверджує зростаючий інтерес до застосувань штучного інтелекту та вказує на продовжене розширення сегменту протягом решти року.

The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox увеличивает присутствие в Индии, где уже 66 000 создателей контента. Цель - достичь 1 миллиона пользователей за два года. 🌏🚀
Просмотреть
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Автор Snow Crash Нил Стивенсон представляет новый проект Artefact с Wētā Workshop. Работа над IP для блокчейн-метавселенной. 🔥📽️
Просмотреть
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
📉 Средние цены на пол в Sandbox снизились на 95% за 4 года. Спад объясняется угасанием интереса к технологии и общим спадом в Metaverse. Проекты, такие как Tokens.com и NFT Worlds, переименовались и перезапустились. В Metaverse все еще инвестируют Microsoft, Nvidia и Alphabet. 💻📉 #Metaverse #Sandbox #NFT
Просмотреть
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Обзор: Illuvium и Samsung преподносят метавселенную на Gamescom, расширяя цифровую связность. Предлагают возможности для участия через NFT. Партнерство обещает захватывающий игровой опыт на новейших телевизорах Web3. 🚀🎮📺🔮
Просмотреть