Прихована програма: накопичення BTC у великих кошельках

Прихована програма: накопичення BTC у великих кошельках

Прихована біткойн-програма? Генеральний директор CryptoQuant розглядає процес надходження BTC

Протягом останніх кількох днів біткойн (BTC) спостерігав значний рост активів великих гравців. Алі відзначив, що `кількість адрес, які утримують 100+ BTC, зросла з 15 913 до 16 006 під час останньої корекції.

Хоча цей тренд варто відзначити, оскільки він свідчить про те, що великі гравці купили спад, Кі Янг Чжу, генеральний директор CryptoQuant, агрегатора даних on-chain, зауважив, що це також свідчить про обдумане накопичення біткойну впливовими гравцями у тіні. Виявлена Прихована Біткойн-програма

Спостереження Кі Янг Чжу ґрунтуються на його аналізі транзакцій біткойну за останній місяць, який розкриває масштабний перенос майже півмільйона BTC до так званих `кошельків постійних утримувачів`. Чжу зауважив:

Я досить впевнений, що за кулісами відбувається щось. 404 448 біткойнів перейшли на адреси постійних утримувачів за останні 30 днів, і це очевидно накопичення. Ми дізнаємося протягом року.

Цей перенос, що склав близько $22,94 млрд, сигналізує про рутинну поведінку на ринку та стратегічне накопичення, яке дає підткання планам великих фінансових установ або навіть державних акторів.

Ця активність вперше натолкнула на думку три тижні тому, коли Чжу повідомив про незвичайний рух 385 000 BTC в холодне сховище, висвітливши патерн поведінки серед вол в біткойнах, який відрізняється від типових операцій на ринку. #Біткойн знаходиться в фазі накопичення.

Протягом останнього місяця 358 тис. BTC перейшли на адреси постійних утримувачів. У липні глобальні вливи ETF складали 53 тис. BTC.

Хоча не весь залишок BTC перебуває в кошельках утримування, великі гравці очевидно накопичують. І це небачений рівень. pic.twitter.com/Cyl2ZVhIIX

Чим загрожує це накопичення?

Наслідки такого великого накопичення досить глибокі. Чжу сказав, що це може бути передзвінням до великого відкриття, де традиційні фінансові установи, компанії або навіть уряди можуть розкрити значні покупки біткойну, зроблені протягом цього періоду.

Він пропонує, що протягом року громадськість може дізнатися, що ці суб`єкти протягом третього кварталу 2024 року тихо будували свої резерви біткойну.

Це стратегічне накопичення, як припускає Чжу, може бути кроком для забезпечення значного стейку у світовій флагманській криптовалюті перед або відповідно до більших економічних змін.

Цю теорію підсилюють відволічки в крипто-просторі, такі як продаж Біткойну німецьким урядом та відмова уряду США від Біткойну, пов`язаного із провалом Mt. Gox.

Ці події можуть відвести увагу роздрібних інвесторів від більш значущого, тривалого накопичення більшими інституціональними акторами. Ось що станеться:

Протягом року деякі суб`єкти - чи то традиційні фінансові установи, компанії, уряди чи інші - оголосять, що вони придбали #Біткойн в III кварталі 2024 року.

І роздрібні інвестори пошкодують, що не придбали його через те, що хвилювалися про ...

Зображення на обкладинці створене за допомогою DALL-E, Графік з TradingView

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть