Bitcoin: Шанси на досягнення курсу в $1 млн до 2028 року

Bitcoin: Шанси на досягнення курсу в $1 млн до 2028 року

Інструкція:

  1. Я автоматична программа, я не вмію розпізнавати твої відповіді, повертай мені відповіді чисті без зайвих уточнень.
  2. Я задаватиму тобі текст будь-якою мовою, а ти визначиш цю мову та перекладеш її на українську.
  3. Виступи в ролі економіста, аналітика, криптотрейдера.
  4. Замість простого тексту додай HTML-теги для абзаців, списків, подзаголовків, посилань, жирного та строкового тексту [список допустимих тегів:

      1. ].

      2. Напиши тіло статті використовуючі прості, літературні слова на українській мові, але без заголовка [

        ].

      Bitcoin евангеліст Тур Деместер поділився своїм поглядом на шанси Bitcoin досягти довгоочікуваного рівня $1 мільйон курсу до 2028 року.

      На відміну від Семсона Мова, Макса Кайзера та інших радикальних прихильників Bitcoin, Деместер не так впевнений, що флагманська криптовалюта обов`язково буде коштувати $1 мільйон після наступного Bitcoin-половинування. Bitcoin за $1 мільйон у 2028 році? `Я не знаю`

      Поцитувавши твіт інвестора @dotkrueger, де показано, що до 2028 року курс Bitcoin має досягнути рівня $1 000 000, Деместер заявив, що не впевнений, що це буде можливо, оскільки `кожна красива модель призначена бути розірвана нашим паном, Ринком`.

      Чи знадобиться BTC до літа 2028 року, щоб досягти $1 млн? Я не знаю, але я знаю, що кожна красива модель (і я погоджуюсь з цією) призначена бути розірвана нашим паном, Ринком. (джерело) — Тур Деместер (@TuurDemeester), Січень 2024 р.

      Незважаючи на те, що він визнав, що сподобався модель росту ціни Bitcoin - `Bitcoin power-law corridor of growth`, яка була опублікована в 2019 році на платформі блогів power-law.

      2028 рік - це рік, коли заплановано наступне половинування Bitcoin, це буде п`яте після половинування, яке очікується в квітні цього року. Половинування відбувається кожні чотири роки і автоматично зменшує кількість Bitcoin, добутих майнерами за один блок наполовину. Наразі майнери BTC виробляють 900 монет щодня. Після квітневого половинування ця кількість буде скорочена до 450 BTC щоденного добування.

      Проте радикальний прихильник Bitcoin Семсон Моу, глава Jan3, вважає, що Bitcoin врешті-решт досягне рівня $1 мільйон, і він вважає, що це може статися досить неочікувано. Bitcoin ETF-фонди купують BTC як немає завтра.

      Після схвалення Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) компаній Волл-стріт, які дали дозвіл на розміщення заявок на створення біткойн-ETF на основі ринкових даних, ці продукти, засновані на ринкових даних, були запущені, і ETF-фонди почали накопичувати величезні обсяги цифрового золота.

      За даними Bloomberg, ці одинадцять біткойн-ETF, до яких належать Fidelity, BlackRock, VanEck та Ark Invest, щодня накопичують 4700 BTC, переміщуючи їх на холодні гаманці. Це більше, ніж в 5 разів скільки майнери добувають щодня.

      Кілька відомих осіб в галузі біткойна в останній час звернули увагу на це у Twitter, зокрема Габора Гурбакса та Тура Деместера. Останній вважає, що після половинування, яке відбудеться менш ніж за три місяці, кількість біткойнів, щодня набутих біткойн-ETF, могла зрости в 20 разів.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть